خودم یه بار گل سینه دادم به خواهر شوهرم البته گرونم خریده بودم دوسه ماه خبری نبود تا اینکه تو کشوی مادر شوهرم شکسته هاشو دیدم
قلبم باهاش شکست
بعدا خواهرشوهرم گفت نگه داشته بودم بچسبونمش🤦🏻🤕
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فقط جزوه به دوستام 😂 به غیر از اون خداروشکر هیچی😅 چون اصلا طاقت اینو ندارم به کسی چیزی امانت بدم . ...
الان یادم افتاد یه بار یه سرویس نقره به خواهرم دادم که کادوی ولن تاین بود
چند وقت یادم رفته بود بعدا زنگ زدم خواهرم که پسش بیار نه تها نیورد بلکه گفت من خیلی وقته پس دادمش😐