2777
2789
عنوان

کاشکی پدرها می‌فهمیدن دختر بودن انتخاب ما نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست
چ سوع استفاده ای بخدا انقدرررررر عجیبن میگن کاراشونو خودتون کنید خودتون برید بعد نمیزارن بریم بخدا گ ...

دقیقا من حق بیرون رفتن از خونه نداشتم وقتی رفتم دانشگاه نه کارت ملی داشتم نه کارت بانکی !

هروقت بهشون می گفتم کاری برام بکنید می گفتن مگه ما نوکرتیم به درک منم تا دلت بخواد اذیتشون کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بعضیا انقدر واسه مامان باباهاشون مهمن قهر میکنن سریع ناز میکشن پدر مادر حتما سیاستی هست

برای ما هم بعد فوت  مادر ناز نمیکشید 

شکست بدی خوردیم 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست

باید کارخودتو انجام بدی من چندسال منتظر این بودم وقتی میرم بیرون با اجازشون باشه و قلبا راضی باشن ولی فهمیدم اون روز هیچوقت نمیاد بخاطر همین کاری ک میخامو انجام میدم اینکه اونا ناراحت بشن یا نه برام مهم نیس

بخدا هر روز بهشون میگم بزار پیر شید همین بلاهایی سرتون میارم ولی الکی میگم دلم نمیاد اشک از چشماشون ...

چی بگم دیگه

البته از یه بابت حق دارن دنیای بیرون پر گرگ منیکه اجازه میدادن راحت میگم

کاش نمی دادن وندن

واقعا اصلا خوشم نمیاد تنها جایی برم ولی متأسفانه همیشه میگن خودت تنها برو مستقل شو

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
دقیقا من حق بیرون رفتن از خونه نداشتم وقتی رفتم دانشگاه نه کارت ملی داشتم نه کارت بانکی ! هروقت بهش ...

خوب کردی میگن آه پدر مادر میگیره من از ترس اون کاری نمیکنم وگرنه بلدم چجوری اذیت کنم

تروخدا یکی کمک کنه ینی هیچ ساستی نیس؟ پس من چی میشم جوونیم چی میشه این همه حسرت چی میشه

باور کن هیچ سیاستی نیست خانواده من و شما به سندرم مریم مقدس مبتلا شدن فکر می کنن دخترشون رو با هیچ کس نبینن با آبرو هستن 

شما تحمل کن درس بخون دانشگاه قبول شو همه چی درست میشه 

چی بگم دیگه البته از یه بابت حق دارن دنیای بیرون پر گرگ منیکه اجازه میدادن راحت میگم کاش نمی دادن ...

ببین حد وسط باید باشه ن اینکه یکی رو انقدر بکنن تو خونه ک میره بیرون بترسه ن مثل شما ک مجبورتون کنن تنها برید

ببین حد وسط باید باشه ن اینکه یکی رو انقدر بکنن تو خونه ک میره بیرون بترسه ن مثل شما ک مجبورتون کنن ...

ارع

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺