2777
2789
عنوان

کاشکی پدرها می‌فهمیدن دختر بودن انتخاب ما نبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 42 پست

به منم خیلی گیر میدادن دیگه دیدم اجازه نمیدن اصرار نکردم .... خیلی جاها نرفتم چون اجازه نمیدادن تا اینکه قبول شدم دانشگاه شهر دیگه ای ... اونجا راحت تر میرم بیرون ولی الان که خونه برگشتمم مث قبل به سازشون نمیرقصم نمی‌دونم چرا توی شهر دیگه خیالشون راحته ولی تو شهر خودمون نه 😐😐😂 چند روز پیشم گفتم می‌خوام برم بیرون گفتن نه گفتم دارم میرم خداحافظ..و رفتم 🤣 خیلی خوش گذشت ... اجازه نگیر ..اطلاع بده بگو دارم میرم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

باور کن هیچ سیاستی نیست خانواده من و شما به سندرم مریم مقدس مبتلا شدن فکر می کنن دخترشون رو با هیچ ک ...

بخدا فازشونو نمیفهمم میگن بخون وکیل شو هر کاری دوست داری کن مستقل شو الان اینجورین خب لامصبا شما روانم با حبس کردنم جوری بهم ریختید ک نمیتونم بخونمممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس میخونم ولی مشغول درسم باشم نباید حبس کنن

خب به بهونه درس برو،،،،بگو میخام برم فلان کتابو بگیرم،یا ی سری وسیله.میخام،یا هرچیز دیگه ای،،ب بهونه درس سعی کن هرروز یا دو سه روز در میان.بری بیرون کم کم عادت میکنن ب بیرون رفتنات

منم تو خونه حبس بودم وقتی از دانشگاه کلاسم تموم میشه بدون اینکه بفهمن می رم گردش با دوستام حدود دو ساعت می گم به دروغ کلاس بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خودشون باعث شدن منم اینکارو الان می کنم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

خب به بهونه درس برو،،،،بگو میخام برم فلان کتابو بگیرم،یا ی سری وسیله.میخام،یا هرچیز دیگه ای،،ب بهونه ...

نمیزارن تنها برم حبس نمیکنن خداوکیلی میگن با  خودمون برو حتی من تنهایی با بابام رستوران یا قهوه خونه میرم از بس عصبانیم یکم حرص میخورم و میگم حبس ولی اسمش حبس نیس نمیزارن با دختر خالم یا دوستام برم 

باور کن هیچ سیاستی نیست خانواده من و شما به سندرم مریم مقدس مبتلا شدن فکر می کنن دخترشون رو با هیچ ک ...

آره دقیقا.... دخترشون کسی نبینه ینی خیلی دختر خوب و نجیبی اینایی ام ک شوهر کارخونه دار و شرکت دار دارن همه دخترایی هستن ک رنگ بیرون ندیدن😁

بخدا هر روز بهشون میگم بزار پیر شید همین بلاهایی سرتون میارم ولی الکی میگم دلم نمیاد اشک از چشماشون ...

چی بگم 

یه دوستی داشتم خیلی اذیتش می کردن خودکشی کرد یه ۵ روز تو کما بود دیگه کاری به کارش نداشتن ولی دیگه هیچکس تو شهرشون نمی اومد خواستگاریش و الانم بازم می ره پیش روانپزشک و گریه می کنه چرا با من اینکار رو کردن 

نکن خواهر 

اینقدر حرص نخور 

الان می بخشی کمی بعد بزرگ بشی بری تو جوونی کوچکتر از خودت رو ببینی آزاد می چرخه کلی غصه میخوری 

دیگه تقدیر ما هم این شد 

منم تو خونه حبس بودم وقتی از دانشگاه کلاسم تموم میشه بدون اینکه بفهمن می رم گردش با دوستام حدود دو س ...

عزیزم خواهشا اینکارو نکن.هرجا میری حتما به خانواده اون مکان رو اطلاع بده.

دور از جون شما باشه.

دختر همسایه ما کلاساش می‌پیچوند با دوستاش میرفت بیرون شهر.بیچاره ها تصادف کرده بودن از دره پرت شده بودن.

تا اومدن به این خانواده خبر بدن ک بچتون کجاست اینا مردن قشنگ.چون فقط مسیر خونه و دانشگاه رو تو اون چند روز گشتن.هرچند ک خدارحمتش کنه فوت شد.

خدایا شکرت
منم تو خونه حبس بودم وقتی از دانشگاه کلاسم تموم میشه بدون اینکه بفهمن می رم گردش با دوستام حدود دو س ...

بفهمن بدتر میشه ها 

نکن پس فردا پا می کنن تو یه کفش که باید شوهر کنی 

دیدم که میگم