2777
2789

پدر منو در اوردن اینااااااااااا یه بیرون میخوام برم صد تا گریه و زاری و التماس باید بکنم بخدا خسته شدم هم سن و سوالامو میبینم راحت بیرونن بدون هیچ استرسی من میرم بیرونم صد جور استرس دارم از بس غر میزنن از بس اجازه نمیدن الانم با بابام قهر کردم دیگه نمیخوام التماس کنم بیاید سیاستی بهم یاد بدین ک دیگه بدون التماس و چیزی اجازه بدن بگین چیکار کنمممممم بخدا دعاتون میکنم

برو اهمیت نده،عادت میکنن

البته از اعتمادشون سو استفاده نکن

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا زیاد اهل بیرون رفتن نبودم موقع دبیرستان و راهنمایی 

ولی اگ میخواستم برم مامانم مخالف بود بابام اصلا با این موضوع ها مشکلی نداره

🤍الهم عجل لولیک الفرج 🤍دلمون تنگه آقاجان زودتر بیا😭

قبل اینکه مطرح کنی دعای زبان بند صم بکم و عم رو ۷بار بخون قبول میکنه 😌😍

اگه قبول کرد برا من دعا کن شاغل شم

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

برو اهمیت نده،عادت میکنن البته از اعتمادشون سو استفاده نکن

چ سوع استفاده ای بخدا انقدرررررر عجیبن میگن کاراشونو خودتون کنید خودتون برید بعد نمیزارن بریم بخدا گیر افتادم از دستشون

چند سالته ؟

من خودم تا ۱۸ سالگی تو حبس بودم دانشگاه قبول شدم آزاد شدم عوضش هرجا می رم جلو همه بدشون رو گفتم که نزاشتن برم کلاس کنکور تا رشته بهتری قبول بشم اینا ظالم هستن 

خانواده ای که خیلی مادرم می خواست ازشون دختر خواستگاری کنه برای برادرم حرف های منو شنیدن گفتن اینا به دختر خودشون رحم نکردن وای به حال دختر ما و دختر ندادن بهشون 

خیلی دلم خنک شد وقتی دسته گل و چشم روشنی مادرم رو پس دادن خیلی هم گریه کرد 😂😂😂

درست رو بخون مستقل شو یروزی هم الان نه ها ازدواج کردی بایکی ازدواج کن که بهت گیر نده

بخدا هر روز بهشون میگم بزار پیر شید همین بلاهایی سرتون میارم ولی الکی میگم دلم نمیاد اشک از چشماشون بیاد