2777
2789
عنوان

خونه خراب شدم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1760 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه مرگیش هست ،وقتی گفت چت میکنه با همکلاسیت هیچیش نگفتی ،تو که ی عکس دادی بیرون اونی که باید الا ...

یه تصمیمی امشب گرفتم، اینکه وقتی اومد آشتی(که اگه بیاد) اون موقع هم من میگم دیگه نمیخوام جایی باشم که تو اولویت نیستم و برا حرفام ارزش و احترامی کسی قائل نیست 

فقط مشکل اینجاست که خانوادم حمایتم نمیکنن الان به آبجیم گفتم که میخوام طلاق بگیرم کم موند منو خفه کنه

یه تصمیمی امشب گرفتم، اینکه وقتی اومد آشتی(که اگه بیاد) اون موقع هم من میگم دیگه نمیخوام جایی باشم ک ...

ساده نگذر از این قضیه کامل بفهم موضوع چیه و چرا باید زیرنظر بگیرتت این خیلی مهمه 

قضیه رل و دوستیه یا

شکاکه !؟

با یه مشاور صحبت کن و حرفاشو بهش بگو 

نمیدونم باور میکنی هنگ کردم🥲

چندسالته؟

ببین عزیزم زن برده شوهرش نیست، تو آزادی مثل شوهرت

اگه خودت اینو بپذیری، شوهرتم نمیتونه برات تعیین تکلیف کنه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
ساده نگذر از این قضیه کامل بفهم موضوع چیه و چرا باید زیرنظر بگیرتت این خیلی مهمه  قضیه رل و دو ...

نه شکاکه یعنی اینجور خودش رو نشون داد رل و دوستی هم ندارم دوستای من همشون دخترن و حتی نمیزاره با اونا ارتباط داشته باشم همش میگه مگه با دوستات حرفای درست و حسابی هم میزنی؟ حرف میزنی که چی بشه؟ بعد ازدواج حق نداری که باهاشون رفت و آمد کنی، حتی خونه مامانت اینا هم با من میری و میای.. 

با همچین آدمی نمیشه زندگی کرد خودم میدونم خوب میفهمم اگه ازدواج کنیم زندگیم از همه بدتر میشه ولی کسی پشتم نیست کسی حمایتم نمیکنه، همش بابام بهم تیکه میندازه و میگه با آبروی چند ساله من بازی کردی زندگی من نابود کردی رفتی هر غلطی که دلت خواست کردی هزار بار گفتم دختری که نامزد میکنه هیچ غلطی نمیکنه 

وقتی مامانم پشتم نیست، بابام پشتم نیست، خواهرم پشتم نیست 

منه تنها چیکار میتونم بکنم؟ حتی اگه طلاق هم بگیرم خانوادم منو قبول نمیکنن

حالم خیلی خرابه خیلی😭

چندسالته؟ ببین عزیزم زن برده شوهرش نیست، تو آزادی مثل شوهرت اگه خودت اینو بپذیری، شوهرتم نمیتونه ب ...

هیچوقت از یه خانم سنش رو نپرس😂 

سن یه عدده مهم اون دردا و تجربه هاییه از سر گذروندی اونان که سن واقعیت رو مشخص میکنن

هیچوقت از یه خانم سنش رو نپرس😂  سن یه عدده مهم اون دردا و تجربه هاییه از سر گذروندی اونان که ...

حدس زدم سنت کمه زیر ۲۰ شاید

بعضی چیزارو نمیدونی

وای همینو بگو دیگه عکس تو این زمان و دوران یه چیز عادیه🥲

والله

شوهر منم اوایل ازدواج خیلی گیر بود موقع نامزدی

البته سال۹۶بود

نمیزاشت اینستا عکس بزارم یا بی روسری بگردم جایی

الان انگار همون آدم نیست 

اخه اوایل ازدواج فک‌میکنن فقط اینا ازدواج کردن ‌و خیلی باید مواظب زنشون باشن😐🤣

خدایا ب دلامون آرامش بده
بالای ۲۰

به هرحال از اولش اگه وا بدی تا اخرش همینه

یجوری با اعتماد به نفس باش که شوهرت به خودش اجازه نده تو اینجور مسائل دخالت کنه یا باهات دعوا کنه