2777
2789
عنوان

خونه خراب شدم😭😭😭😭😭

1756 بازدید | 71 پست

من و شوهرم نامزدیم تقریبا ۶ ماهی میشه..

چند روز بعد عقدم دوستم گفت عکستو بفرست من ندیدمت تو محضر و فلان.. منم عکسمو فرستادم 

خوب حالا یه مسئله دیگه هست که عروسِ عمه نامزدم با من لج افتاده چون خودش داره طلاق میگیره داره زندگی منم نابود میکنه 😭😭😭😭😭 اون عکسی که به دوستم فرستادم رو نمیدونم از کجا پیدا کرده و فرستاده به نامزدم 

نامزدمم باهام نه حرف میزنه دیگه نه چیزی میگه عکس ناموس من چرا باید دست بقیه باشه 

میدونم اونم حق داره ولی منم دارم میمیرم آخه 

همه فشارا رو منه 

اگه طلاق بگیرم من میمیرم😭😭😭😭😭 اگه طلاق نگیرم حرف و کنایه های خودش و مادرش عذابم میده😭😭😭 

خدایا چه غلطی بکنم 😭😭 

حالم بده دلداریم بدین لطفا😭😭😭

از یه طرف زخم رفیق خوردم از یه طرف نامزدم داره وام میکنه از یه طرف دارم از کسی که دوسش دارم جدا میشن از یه طرف خانواده مذهبی داریم و طلاق خیلی خیلی بده😭😭😭😭

دارم میمیرم😭😭😭😭 سه روزه افتادم یه گوشه بدون هیچ آب و غذا و حتی خوابی😭😭😭😭 چه غلطی کنم الان من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نامزدت اگه بخواد برای همچین چیز مزخرفی طلاقت بده ،همون بهتر که بده بره😐😑

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

شوهرت تو چه دهه ای داره زندگی میکنه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

راستشو بگو ب نامزدت،بگو رفیقت پخش کرده

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

عکس عقد محضر فک‌نکنم انقد باز باشع ک باعث این همه دردسر شه

الان همه عکس میزارن اینستا و هر جور عکسی میزارن

من فک میکردم دوران عکس گذشته😐

خدایا ب دلامون آرامش بده