2777
2789
عنوان

مُچ گیری

316 بازدید | 13 پست

دوستان ی برنامه ای هست خط تلفن رو ردیابی می‌کنه نمی‌دونید اسمش چیه ؟

مثلاً  دوستم خونه هست من زنگش میزنم میگه شهرستان هستم ولی با اون برنامه میشه ببینی العان کجا هست مث ی جی پی اس هست  اسمشو نمی‌دونم  تو بازار چندتا برنامه پیدا کردم  جواب نمیدادن شایدم من وارد نبودم باهاشون کار کنم  

لطفاً راهنمایی کنید 

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون تبلیغ یوتیوبه😂😂

نه تبلیغ نیست یکی می‌گفت دوستم این برنامه رو داره اما موفق نشدم برنامه رو ازش بگیرم

کاربر آقا هستم  از دیار استوره بلوچستان «دادشاه» افتخار میکنم ک بلوچستان تنها جایی هست که مکانی بنام خانه سالمندان وجود ندارد ( یعنی موی سفید در این مکان ارزش دارد) 
این دوستی و بی اعتمادی نابودت میکنه..کات کن..با ادم درستش وارد رابطه شو

منو رو دوستم شک ندارم  وقتی با کسی دوست میشی نباید شک داشته باشی وقتی ب شک رسیدی و شکاک شدی کات کن ذهنتو درگیر نکن موضوع من چیزی دگه هست 

منو رو دوستم شک ندارم  وقتی با کسی دوست میشی نباید شک داشته باشی وقتی ب شک رسیدی و شکاک شدی کات ...

عه شما کاربر اقا هستین حرفمو پس میگیرم..پوزش بابت نظر

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
عه شما کاربر اقا هستین حرفمو پس میگیرم..پوزش بابت نظر

ممنون 

بستگی داره دوستت کی باشه😅

خوب شکاک دیگه نباید باشی 

شتر دیدی ندیدی بیخیال 🤣

اگ فهمیدی ب منم بگو ببینم شوهرم کجاست🥲😅

باش قراره بفهمم البته تا حدودی فهمیدم بذار کامل فهمیدم خبرت میکنم 🤣

باش قراره بفهمم البته تا حدودی فهمیدم بذار کامل فهمیدم خبرت میکنم 🤣

باش منتظرتم😅😅

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️