2777
2789

اصلا از کریر استفاده ای میشه یا نه؟ بچم دوماهشه براش نخریدم الان میخام بخرم نمیدونم بخرمش یانه البته دست دومه در حد نو

گفتم بخرم شاید داحلش اروم گرفت اخه همش باید تو بغلم باشه سختمع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخر هزینه الکیه، مخصوصا حالا ک دو ماه رو رد کرده

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

من از اول دنیا اومدن بچه هامو میذاشتن داخل کریر یه کوچولو تکون میدادم میخوابیدن جایی میرفتم هم میذاشتم یکی تکون میداد آروم می‌گرفت ولی خالم خرید اصلا استفاده نکرد

خداجونم همسرمو پسرای قشنگمو در پناه خودت حفظ کن 

نازی من کریر دلیجان دارم هستی هنوز یک ماهشه خداوکیلی بیرون خیلی خوبه دیگه قرار نیست بغل بگیرم! توی خونه هیچوقت استفادش نکردم ولی مث گهوارس دیدی ک تکون میخوره...بد نیستن خوبه تا یه سنی ب درد میخوره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نازی من کریر دلیجان دارم هستی هنوز یک ماهشه خداوکیلی بیرون خیلی خوبه دیگه قرار نیست بغل بگیرم! توی خ ...

چه مارکیه؟ 

دیگه بهش گفتم برام اوردتش خونه بابامه

مجبورم بخرمش  زشته دیگه

هنوز ندیدمش بینم چجوره