2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خرجای بیمارستانتو از کجا اوردی؟

خرج شد انقدر موند 

بیمارستانم دولتی بود خیلی هزینه نشد 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
کار خوبی کردی خریدی

آره بابا به امید شوهر باشی از قافله عقب میمونی باید خودمون به فکر خودمون باشیم 

تازه آقا گل نخریده بود میگم گل کو به زن زائو میگه خواستم با سلیقه خودت بگیری باهم بریم بخریم 🥴🥴🥴

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
آره بابا به امید شوهر باشی از قافله عقب میمونی باید خودمون به فکر خودمون باشیم  تازه آقا گل نخ ...

وای خدا چرا انقد این مردا بیخیالن🥲من با شوهرم صحبت کردم گفتم گل بگیر با ی تیکه طلا هدیه زایمانم 

وای خدا چرا انقد این مردا بیخیالن🥲من با شوهرم صحبت کردم گفتم گل بگیر با ی تیکه طلا هدیه زایمانم&nbs ...

به حدا من از همون روز اول بهش یاد داده بودم حتی گل چه شکلی بگیره از کجا بگیره 

ترسیده بود خوشم نیاد گفت بیا باهم بریم بخریم 

گفتم آخه خنگول اول میای دیدنم باید بگیری الان چه فایده داره بلندش با این شکم  و بچه بغل کجا بیام آخه

خوبه خداروشکر زایمانتون سز بود یا طبیعی؟

طبیعی بودم خودم دوست داشتم طبیعی باشه 

زایمانم راحت بود اپیدرال شدم

به حدا من از همون روز اول بهش یاد داده بودم حتی گل چه شکلی بگیره از کجا بگیره  ترسیده بود خوشم ...

مردا این چیزارو درک نمیکنن ک وقتی زن زایمان میکنه باید بهش توجه و محبت صد برابر بکنی ک افسرده نشه

😄😄😄😄😄 باحال بود 

از خاطراتم باشوهرم بگم فقط میخندی از اولین جلسه آشنایی 

خاستگاری بعدها تو زندگی 

ما جوکیم و مسخره بازی فقط 

مردا این چیزارو درک نمیکنن ک وقتی زن زایمان میکنه باید بهش توجه و محبت صد برابر بکنی ک افسرده نشه

من  خداروشکر اصلا افسرده نشدم 

ولی خب دروغ چرا ازش انتظار داشتم خنگول خودمه دیگه 

میدونی همه جا دوست داره باهم بریم تو خرید همه چی باید کنارش باشم تنها هیچ جا نمیره حتی خونه فامیلاش 

خدایی این یکی خوبه😅

اپیدرال چیه من از زایمان طبیعی میترسم 

زایمان طبیعی بدون درد

ببین من ۴۱ هفته بدون درد رفتم بیمارستان گفتم بسه دیگه میخوام زایمان کنم 

ولی درد هم نداشتم شب قبلش هم لکه بینی داشتم 

که گفتن چیزی نیست مال معاینست

خلاصه صبح رفتم و تا ظهر طول کشید 

بعد ساعت ۱۲ ظهر آمپول فشار زدن ساعت ۳ دردام شروع شد 

ساعت ۶ به اوج خودش رسید اپیدرال شدم راحت شدم یهو دردام تموم شد ساعت ۹ شب هم دخترم دنیا اومد