2777
2789
مگه بارداری۴۰ هفته نیس؟ چجوری ۴۱ هفتهزایمان کردی؟

دخترم ناز داشت دنیا نمیومد که 

تحت نظر بودم 

شب قبلش به شوهرم گفتم این ناز میکنه منتظر زیرلفظی از باباشه آخه قبلش به شوهرم میگفتم براش طلا بخریم میگفت نه حالا

بعد اینطور گفتم گفت باشه برو براش پلاک بگیر هیچی دیگه دخترم طلاشو گرفت فرداش دنیا اومد بلا خانم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ چ سیاستی داری با چ ترفندی از شوهرت پول گرفتی دادی طلا واس دخملت

آره شوهرم تو خرید و اینا خیلی محتاطه دوست داره پول نقد داشته باشه که دیکه فایده نداره 

من تو کار طلام پول دستم میاد طلا میگیرم ولی بعد این فکر نکنم بشه دیگه طلا خرید

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید