2777
2789
عنوان

کمکم کنید خستم

121 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان تایپیک قبل کمک خواستم کسی جواب ندادب هرحال شایدتوشرایط من قرارنگرفتین ک جواب بدین ازوقتی بچه دومم ب دنیااومده دخترم ک ۳ سالشه بشددددت پرخاشگرشده مدام خواهرشومیزنه اصلاا ب حرفم گوش نمیده باهمه دعوا داره لجباز ی دنده کلا عجیب شده انگار ن انگار اون دختر قبلیمه چیکارکنم بنظرتون بهترمیشه کجاببرمش مشاور یاچی ممنون میشم ساده ردنشید پشت این تایپیک ی مادرخستس توغربت واقعا کم آوردم

پرس و جو کنین روانشناس خوب پیدا کنین و برین اگه کمکی نکرد عوض کنین

از توی سایتای نوبت دهی هم میتونین نظراتو بخونین و انتخاب کنین 

انشاءالله مطب بهترینش ویزیت بشین و راه ساز باشه براتون

طبیعیه تا حدی حس نا امنی ب دختر گلتون دست داده 

این ک شما چطور رفتار کنین خیلی مهمه 

انشاءالله حوصله و اعصاب کافی رو داشته باشین و آرامش ب زندگی و دخترتون برگرده

شاید تبعیض قائل شدید خیلی بچه های اول حساسم بخصوص اگر دختر باشن...بهش خیلی اهمیت بدید بیشتر از این کوچیکه...گاهی تشویقش کنید و براش کادو بخرید و تو آغوشتون بگیرید بنظرم اگر ارتباط خودتون رو خیلی باهاش بیشتر کنید خیلی خوب میشه... مشاور هم یکی از گزینه هاس  رفتنش ضرر نداره

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل طبیعی هست سعی کن برای دخترت وقت بیشتر بذاری بغلش کن بهش بگو اونو از نی نی بیشتر دوست داری و نی نی کوچیکه یک کوچولو از کاراش رو بده اون انجام بده مثل موقع پوشک کردن بگو دخترت بیاره ازش تشکر کن و اینا براش کادو بخر از طرف نی نی من پسرم ۱۵ ماهه بود دخترم دنیا اومد دایم اذیت میکرد حتی الان که دخترم یک سالشه پسرم ۲۷ ماهشه همچنان با هم درگیرن 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

بنظرم یکم مقصر خودتون هستید 

حتما هم خودتون هم اطرافیان به بچه ذومتون توجه میکردن 

رو بچتون تاثیر گذاشته 

منم تک فرزندم اگه یه خواهر دیگه مامانم واسم دنیا بیاره وقتی همه توجه ها بره سمتش صد در صد منم ک این سنی هستم حسادت میکنم پر خاشگر میشم 

مطمعن باشید برای همینه 

همه توجه ها بدید سمت دخترتون 

یا مثلاً در جمعی ک می‌رید صد در صد همه می‌خوان بچه ذومتون رو بغل کنن بهشون از قبل بگید ک فقط به دختر اولتون توجه کنند 

اینا رو ذهنیت بچه خیلی تاثیر میزاره و تا وقتی هم ک بزرگ شده ادامه داره 

ببخشید من حتی بلدنیستم پستاروریپلای کنم اینجامینویسم اوایل من بخاطر عفونت شدید بستری شدم ی هفته تواون ی هفته دچارتمام این اتفاقات شد منم تااحدودی باهاش راه میام ولی واقعا بیش ازاندازه اذیتم میکنه بچه دوم متاسفانه بغلی شده واینکه هردفه بچه رومیزد باباش سرش دادمیزد حالا چیکارکنم راهی هس دیرنشده