2777
2789

از روزی که ما با خودرو ها در ارتباط بودیم خودرو و سایل جانبی آنها همواره برای ما دردسر آفرین بوده 

بچه ها همواره در دوران کودکی عشق ماشین بازی و رانندگی دارن از طرفی لوازم یدکی و مصرفی خودرو رو همیشه در انباری ها قرار میدیم پس بهترین جا برای پیدا کردن این لوازم انباری هستش بچه ها هم اینو خوب میدونن و هروقت بسمت انباری حرکت کنیم بچه ها منتظرأ که سریع با لوازم یدکی لنت بنز C200 ، روغن موتور ،فیلتر هوا و..... بازی کنند
این خیلی برای بجه ها خطر ناک است بهتر است این لوازم از دسترس کودکان دور نگهداری شود .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم بده ولی سرش تو ماتحت بقیه نباشه عنشونو بخوره

الان تو سرت تو ماتحت منه😊😊😊

تاپیک زدی تو جای عمومی پس بقیه باید نظر بدن حالا اگه جاییت سوخته دوش اب سرد بگیر😂😂😂

درضمن عن همه ی اعضای نی نی سایت نوش جونت 

الان تو سرت تو ماتحت منه😊😊😊 تاپیک زدی تو جای عمومی پس بقیه باید نظر بدن حالا اگه جاییت سوخته دوش ...

نظر دادن تا گوه خوردن فرق میکنه
بهتره نظراتتو برای عمت نگهداری اونجا کاربردشم بیشتره ! مشتری مدار میشی
سعی کن ی جا دیگه برای اعضات بازاریابی کنی

نظر دادن تا گوه خوردن فرق میکنه بهتره نظراتتو برای عمت نگهداری اونجا کاربردشم بیشتره ! مشتری مدار م ...

من‌که تو رو نمیخورم 

سیفون رو میکشم غرق میشی

ولی تو خوب عن منو خوردیا😂😂 نوش جونت

همینجور عنمو بخور شاید مغزت تقویت شد ایده های بهتری واسه تبلیغات پیدا کنی عنو نوش جانت کن