2777
2789
عنوان

کنکور و آف رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 25 پست

من زمان کنکور با پسر عموم تو رابطه بودیم با هم می‌خوندیم، بعد اون کامپیوتر قبول شد چند سال پیشم اپلای کرد از ایران رفت انگار نه انگار که بابا یکی منو میخواد 

تجربه من میگه تو سال کنکورت فقط به فکر خودت باش اینجور روابط سمی رو بذار کنار الان دیگه به شوهریم که تعهد داره نمیشه اعتماد کرد چه برسه به دوست!

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اگه یه دقیقه فیلترشکنت بپره طرف معلوم نیست رفته باکیا اون وقت آف رابطه

نه بارها بهم ثابت کرده متعهده و قصدش جدیه ، اما من میگم کسی که منو بخواد خب باید پیشرفت منم بخواد و منم واسه پیشرفت نیاز دارم آف بدم ، اینکه بره با کسی نشون میده کلا آدم متعهدی نبوده و منم متوجه ذاتش میشم‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منم امسال پشت کنکورم 

واقعا نسبت به پارسال دارم کم کاری میکنم... سال دهم یازدهم خیلی درسم خوب بود اما از دوازدهم شل شدم 

امسالم چندماهه با یه اقا پسری حرف میزنم... اما اونم سربازه سرش شلوغه و کلن زیاد مزاحم هم نمیشیم 😂😂🙌🏻 خودم تنبلم 

نمیدونم چ کنم

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
نه بارها بهم ثابت کرده متعهده و قصدش جدیه ، اما من میگم کسی که منو بخواد خب باید پیشرفت منم بخواد و ...

کلا کات کنی بهتره 🗿تجربشو دارم بالاخره اینجوری توهم ازش انتظار داری بمونه وقتی ببینی رفته با کسی داغون میشی 

بعدشم هرکاری کنی باز فکرت درگیرشه آفم که بزنی همش میگی یعنی الان داره چیکار می‌کنه ؟رل زده یا ن 

واسه من ک اینجوری بود حالا شاید تو فرق داشته باشی

حالا منم امسال پشت کنکورم  واقعا نسبت به پارسال دارم کم کاری میکنم... سال دهم یازدهم خیلی درسم ...

بنظرم تا وابستگی زیاد نشده بینتون ، اگر دوست داری آیندت تضمین بشه یا آف بده یا کات کن

اگه روش شناخت کافی داری آف بده

اگه نه کات کن

اگه دوست داشته باشه میاد سمتت بعد از کنکور

اینم بدون که سال آخر دبیرستان انگیزه زیاده و فک میکنی اگه مدرسه تموم شه راحت تر کنکور درمیای اما اینجوری نیست هرچی بیشتر از مدرسه فاصله بگیری انگیزت میاد پایین تر

این تجربه خودمه

بنظرم تا وابستگی زیاد نشده بینتون ، اگر دوست داری آیندت تضمین بشه یا آف بده یا کات کن اگه روش شناخت ...

میدونی مشکل اینجااست ک اون بشدت وابسته اس بهم 

اره از علاقش مطمعنم ولی واقعا هیچ آسیبی بهم نمیزنه 

من اونقدرا دوسش ندارم یا وابستش نیستم ک بخواد ذهنمو درگیر کنه اونم در طول روز فقط نیم ساعت اینا میتونه بیاد سر گوشی بقیش چون پادگانه وقت نمیکنه 

مرسی از راهنماییت مهربون ❤ اتفاقا پشت کنکورم منم 

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
کلا کات کنی بهتره 🗿تجربشو دارم بالاخره اینجوری توهم ازش انتظار داری بمونه وقتی ببینی رفته با کسی دا ...

تا جایی که تونستم بشناسمش حاضر بود همین امسال بیاد خواستگاری اما من اجازه ندادم و گفتم بایداول کنکور بدم و...

نمیدونم واقعا

اینطور فکر نمیکنم راجبش

اما مرسی از راهنماییت 💙

سال آینده اردیبهشت و تیر کنکور برگزار میشه

چقد چرت با ۲ماه فاصله چ فرقی داره اخه فقط برا پول دراوردن ۲بار ثبت نام کنن بدبخت دانش اموزا والا 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣