2777
2789
عنوان

رفتار با بی ادبی در غذا خوردن

790 بازدید | 44 پست

فکر کنید همسرتون موقع غذا خوردن بی ادبه چه بیرون چه داخل خونه چه رفتاری میکنید؟ مثلا چند نمونه بگم

غذا مشترک باشه نگاه نمیکنه تو میخوری یا نه تقریبا غذارو تموم میکنه

اگه یه قاشق یا چنگال باشه خودش اول شروع میکنه به خوردن سیر شد بعد میگه بخور نمیگه آقا یه قاشق یا چنگال دیگه بیارین

تو جمع اصلا تعارف نمیکنه فقط خودش چه من باشم چه مهمون 

امروز این کارو کرد گفتم نمیخورم چیزی 

چطوری باید بهش بگم توی غذا خوردن بی ادبی؟؟ جای اون من خجالت میکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه این جور جاها ضرب المثل به در میگه دیوار بشنوه رو انجام میدم بدجور ضایع میشن

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

همه اینا قشنگ بهش بگو شاید اصلا بلد نیست تو یادش بده ... تو زندگی مشترک باید از اول مردتو تربیت کنی جوری ک خودت میخای اونا مث بچه ها هستن قد و یک دنده و معصوم باید وقت بزاری و از اول همه چی خودت یادش بدی شاید اولش ناراحت بشه قهر کنه دعوا کنه ولی در نهایت اونی میشه ک میخای

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بیشتر مرد ها وقتی گرسنه هستند ، کم ملاحظه می شند . و اگر از غذایی خوش شون بیاد ، اصطلاحا طوری می خورند که تموم بشه نه اینکه سیر بشند   

از اول غذا ت رو مشخص کن . چون هر چی باشه می خورند . و اینکه چیزی لازم داری بهش بگو . واقعا مرد ها تو این فاز ها نیستند  . مخصوصا اگر سن شون کم باشه . به مرور زمان بهتر می شند . کم کم بدون دلخوری بهش یاد بده . اون هم وقتی غذا نمی خورید و حال تون خوبه بدون مسخره کردن و داد و ناراحتی بهش بگو 

مجبوری تو ی بشقابرغذابخوری ک سهمتو بخوره

یوقتایی پیش میاد یدونه سفارش میدیم یا یوقتایی اون اصلا میگه من سیرم خیلی کم میخورم بعد یهو میبینم قشنگ سه چهارم غذارو تموم میکنه واقعا دارم حرص میخورما

چقدر حرف از دل من زدی ،چه میشه کرد با این شوهرای بی خرد،تازه حرفی هم بزنیم ،اشتباه متوجه میشن فکر می ...

اره دقیقا میگن اوووو تو سر چه چیزایی ناراحت میسی چه اخلاق بدی داری

جدا واسه خودت قاشق و‌چنگال و غذا بکش ..اون حتما شکموعه

خیلی ببخشید نباید این حرفو بزنم اما دقیقا عین یه حیوون غذا میخوره شروع میکنه دیگه مکث تو کارش نیستو حالیش نیست چقدر میخوره و کی هست کی نیست

همه اینا قشنگ بهش بگو شاید اصلا بلد نیست تو یادش بده ... تو زندگی مشترک باید از اول مردتو تربیت کنی ...

خب بخواد قهر کنه و دعوا کت فایده نداره بدتر میکنه بخواد ناراحت شه من چند بار بهش گفتم آرومتر غذا بخور و... باز کار خودشو میکنه 

بیشتر مرد ها وقتی گرسنه هستند ، کم ملاحظه می شند . و اگر از غذایی خوش شون بیاد ، اصطلاحا طوری می خور ...

من خودم اگر تو جمع ده نفره هم باشم نگاه میکنم همه غذا داشته باشن حتی اگه میزبان نباشم اما ایشون مهمونم داشته باشیم اول خودش تعارفم نمیکنه