2777
2789
عنوان

رفتار با بی ادبی در غذا خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 44 پست
من خودم اگر تو جمع ده نفره هم باشم نگاه میکنم همه غذا داشته باشن حتی اگه میزبان نباشم اما ایشون مهمو ...

این اخلاقش اصلا خوب نیست منظورم در رابطه با مهمون اینا

ولی خب غذای مشترک رو جدا کنید 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

اول غذاتو از اون جدا کن اقا من خیلی چندشم میشه از این حرکت دوم اینکه مستقیم سر سفره بهش بگو

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا قشنگ بهش بگو شاید اصلا بلد نیست تو یادش بده ... تو زندگی مشترک باید از اول مردتو تربیت کنی ...

این چه طرز فکریه

ادم عاقل و بالغ و گندن خودشون نباید بلد باشن اینچیزارو؟

مگه ادم ازدواج میکنه که مادر یا پدر یا معلم شریک زندیگش بشه؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

وقتي براي خودتون ارزش قايل نباشيد همينم ميشه

موقع سفارش حتي اگه مبگه من گشنم نيس زياد بگو اوكي غذا دوتا ميگيريم هرچقد خواستي بخور من از يهم خودم نميدم

يه بشقابو بگو راحت نيستم بشقاب جداگونه ميخوام

يه قاشق چنگال بود تو زودتر بردار بگو پس قاشق چنگال تو كو

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

شوهر من فقط توی شریکی غذا خوردن توجه نمی‌کنه و کامل که سیر میکشه عقب حتی متوجه نمیشه من خوردم یا نه بقیه موارد خوبه بی توجه نیست

بازم خدا رو شکر امروز یه ویژگی خوب ازش پیدا کردم