2777
2789
عنوان

رفتار با بی ادبی در غذا خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 44 پست

عين همسر من. اوايل كه وحشتناك بود، مامانم مهمون دعوتش كرده قشنگ بشقاب رو خالي ميكرد مثلا ٥ تا كتلت بر ميداشت و بقيه دو تا يا يكي ميخوردند!! تو خونشون كه دامادهاشونم بودند بهترين قسمت مرغ رو ميكشيد و پر و بال مرغ رو دوماد ها مي خوردند، ولي من از همون بار اول اعتراض ميكردم. مامانم ميگفته زشته چيزي نگو تو خونه ي من بده اين حرف رو بهش بگي!!  اداب غذا خوردن بلد نيست، اينكه وايسته ميزبان هم بشينه بعد غذاش رو بخوره. يا اصلا به بشقاب اطرافيان نيگاه كنه كه اونا كم كشيدن ولي اين پرش ميكنه..  تقريبا دو سه سالي هست كه بهتر شده. 

یوقتایی پیش میاد یدونه سفارش میدیم یا یوقتایی اون اصلا میگه من سیرم خیلی کم میخورم بعد یهو میبینم قش ...

جسارتا من حس میکنم اینطوری میگه که فقط یه پرس سفارش بده

بعدم که همشو خودش میخوره 

درواقع میخواد فقط برای خودش بگیره

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه و هر لحظه بش بگو‌ انقد بگو ک‌بفهمه کارش اشتباه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا شوهرم همیشه سرسفره واسه من فداکاری میکنه؟؟؟؟ حتی اگه غذا خیلی کم باشه همش میزاره جلومن میگه توبخ ...

اوکی خدا حفظش کنه

اما لازم نبود تو تاپیک این خانوم جار بزنی یکم ضایع بود 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

اسی بگو ببینم، ادم خسیسیه

مثلا تو پول دادنم مثل غذا دق میده یا فقط سر غذا اینطوره

چون برای ماهم پیش میاد یوقتا یه پرس سفارش میدیم 

یا مثلا پیتزا دیگه میدونیم مقدار شکممونو یدونه میگیریم دوتایی میخوریم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
بگوبگومثلاچجوریه

وای اعصابم خورد میشه درموردش مینویسم 

مثلا هیچوقت از قاشق چنگال استفاده نمیکنه 

بادست میخوره ، دستشو میتکونه همه مواد غذایی پرت میشه تو بشقاب من و تو سفره 

از دهنش غذا میریزه 

دهنش پره میخنده😐

با دهن پر حرف میزنه 

انقدررر ملچ مولوچ میکنه که حالم بهم میخوره

هرسری بهش تذکر میدم بازم تکرار میکنه وخیلی چندش بازیای دیگه که حالم بدمیشه تایپ میکنم...

اصرارم داره همراش غذا بخورم

اگه نخورم قهر میکنه

ولی برام مهم نیست دیگه ... 

دلیل همه ی اینها ، اینه که همیشه سر غذا قهر میکرده غذاشو‌میذاشتن تو آشپزخونه ایشون میرفته بعدا جدا ازهمه غذا میخورده تنهایی و یاد نگرفته چجوری بخوره 

من حدود ۱۵ ساله دارم میگم 😶  تقریباً ۴۰ سالشه هنوز نفهمیده

چقد سخته چقد اذیت شدی عزیزم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وای اعصابم خورد میشه درموردش مینویسم  مثلا هیچوقت از قاشق چنگال استفاده نمیکنه   با ...

وای عزیزم ممنون  بااینکه دوسنداشتی جوابم دادی. نتونستی کم کم کمکش کنی شایدیکم تغییرکردچون اگه خودتم تحمل کنی بازم تومهمونی خجالت میکشی یامثلاعروسی دعوت باشی زشته اینجوری توجمع. برادوخط اخرت خیلی ناراحت شدم😔

توکل برخدا
وای عزیزم ممنون  بااینکه دوسنداشتی جوابم دادی. نتونستی کم کم کمکش کنی شایدیکم تغییرکردچون اگه خ ...

خواهش میکنم دوست عزیز

پست بالاتری برایهکاربر نوشتم حدود ۱۵ ساله دارم بهش میگم اما متوجه نیست 

ببخشید ناراحت شدی 🙏🏻🖤

این چه طرز فکریه ادم عاقل و بالغ و گندن خودشون نباید بلد باشن اینچیزارو؟ مگه ادم ازدواج میکنه که م ...

بعضیا تو خانواده بدی بزرگ‌میشن و از اول هیچی یاد نگرفتن و بلد نیستن چیا خوبه چیا بد چون تو خانواده خودشون عادی بوده ... بنابراین خانمش میتونه از صفر همه چیو بهش یاد بده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑