2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست
قبلان میزاشتم توی کلوز فرند ی بار بعد همون پست رو فرستاد و بعدش هم چند بار پست فرستاد و دوبار ریپلی ...

وااااااااات؟

تلاش؟

کلوزفرند؟

ریپلای؟

داوش طرف بیاد ب من زبونی هم بگه من بش نمیگم تلاش:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم همه سر کارید استارتر اصلا از طرز حرف زدن و طرز فکرش محاله ۲۰ ساله باشه به نظرمن یه دختر ۱۴ الی۱۵ ساله احساساتیه چون این سوالات و توجیهات از یه دختر ۲۰ ساله بعیده سنش رو بالا گفت که جدی بگیریدش ولی اشتباهش این بود که سن پسر رو واقعی گفت البته این نظر شخصی منه شاید من اشتباه میکنم

شماهنوبچه ایداینی که شمامیگین عشق فقط یه هوس کودکانه بااین کاراتون فقط زندگی واینده خودتونوازبین میبرین همیشه سعی کنید توزندگی ابسارتون دست عقلتون باشه نه اینکه ابسار زندگیتون دست شهوتتون

به نظرم همه سر کارید استارتر اصلا از طرز حرف زدن و طرز فکرش محاله ۲۰ ساله باشه به نظرمن یه دختر ۱۴ ا ...

بیخودی از خودت تز نده من ۲۰ سالمه ۱۵ و ۱۶ ساله اگ بودم تو کوچه بودم بعدشم توی همون سن کمم هم محل سگ ب پسرا نمیزاشتم اینی ک من میبینم واقعان فرق داره ی جور بزرگونه اس شما میخوای باور کن میخوای نکن ولی شما فقط ب سن رفتی دوست عزیز بله درسته شاید پسر پخته ای نباشه ولی حتما ی چیزی داشته ک توی دل ی دختر ۲۰ ساله رفته چون دخترهای هم سن و سال من میرن سراغ پسر های ۱۰ سال از خودشون بزرگ تر منم اگ این نبود میرفتم از خودم بزرگ تر ولی حس میکنم فرق داره یا فرق داره یا درس داره واسم و تجربه اش لازممه