peru مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 عنوان سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵 | مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست اگ ی پسر واقعان ی دختر رو بخواد اگ اون دختر این پست رو براش بفرسته ممکنه پسره ناراحت بشه و دست از تلاش برداره ؟؟ طرفم هم ۱۷ سالشه 1402/01/16 | 13:56 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محمدددددی عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 216 فامیلیه هیچی نگفته استوری میدید هنوز ندیده من کلا اشتباه برداشت کردم فک کردم تو پسری اون دختر حالا فهمیدم اون ک چیزی نگفته هنوز بعدش پسرا تو این سن معمولا ب ازدواج فکر نمیکنن بازهم پول و شرایط مهمه خدمت و درس و دانشگاه و پیش خودش میگه شاید بعداً عاشق شدم
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 فقط لایک کرد پست هم لایک کرد خو دیگ نیاز نیست کاری کنی تو بش فهمونی که باید چیکار کنه حالا نوبت اونه البته اگ ب خودش گرفتع باشه باید بیاد سمتت البته اگ دوست داشته باشه صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 مثل اینکه کراششه و انقدری رابطشون صمیمیه که فقط تو کلوز فرند همن 😐😂 فازا مازا 😂😐 صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 خو دیگ نیاز نیست کاری کنی تو بش فهمونی که باید چیکار کنه حالا نوبت اونه البته اگ ب خودش گرفتع ... یعنی ب نظرت غرور نکردم؟ الان فک نمیکنه من خیلی فخرفروشی کردم
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 یعنی ب نظرت غرور نکردم؟ الان فک نمیکنه من خیلی فخرفروشی کردم ببین نیاز نبود این استوری رو میزاشتی کلا ولی کلا فهموندی ک ادم با ارزشی هستی و فقط برا کسایی ک ارزششو داشته باشن و...ولی در رابطه با غرور اینو پسرا باید ج بدن من نمیدونم چ حسی پیدا میکنن و.. صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 ببین نیاز نبود این استوری رو میزاشتی کلا ولی کلا فهموندی ک ادم با ارزشی هستی و فقط برا کسایی ک ارزشش ... باخه میرم تولد داداششو تبریک میگم درستش میکنم
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 باخه میرم تولد داداششو تبریک میگم درستش میکنم هرجور صلاحته گلم ولی بنظرم ی تبریک خالی بفرس زیاد وقتی باش چت میکنی جوگیر نشو هرچی رو ندی بهتره سعی میکنه کشفت کنه 😅البته اگ کنجکاو باشه درموردت صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 هرجور صلاحته گلم ولی بنظرم ی تبریک خالی بفرس زیاد وقتی باش چت میکنی جوگیر نشو هرچی رو ندی بهتره سعی ... اخه تولدش الان نیست زود تر بوده
جوانمردپیر عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 620 هفده سال یا خدا اون موقع خودت چند سالته اما جوابت ن چرا ناراحت بشه باید خوشحالم بشه
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 اخه تولدش الان نیست زود تر بوده اسی خیلی کوچیکی ول کن این بچه بازیارو مشخصه خو تو میخوای تولدی رو ک ازش گذشته تبریک بگی بابا بیخیال ول کن 🙄😐💔🤌 صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6448 هفده سال یا خدا اون موقع خودت چند سالته اما جوابت ن چرا ناراحت بشه باید خوشحالم ... اره منم حس میکنم اسی خودش کوچیکه :// صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 هفده سال یا خدا اون موقع خودت چند سالته اما جوابت ن چرا ناراحت بشه باید خوشحالم ... ۲۰ سالمه
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 اسی خیلی کوچیکی ول کن این بچه بازیارو مشخصه خو تو میخوای تولدی رو ک ازش گذشته تبریک بگی بابا بیخیال ... گفتم کار از کار گذشت دیگ خسته شدم کلان ادم صبوری نیستم چون دهه ۸۰ ام
peru مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 1236 اسی خیلی کوچیکی ول کن این بچه بازیارو مشخصه خو تو میخوای تولدی رو ک ازش گذشته تبریک بگی بابا بیخیال ... اخه دیروز استوری کرده بود