الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اصلا شاید ناراحت بشه ولی دو روزدیگه یادش میره کلا میره تو فاز دیگه و دخترای دیگه تو این سن فقط اد ...
من نگفتم نمیخوامش اینو گفتم ک بهم ثابت کنه یعنی چی تورو خدا من دوسش دارم نمیخوام از دستم ناراحت باشه فرداش تولد داداششو تبریک گفتم اونم نوشت ممنون منم چیزی دیگه نگفتم من یعنی حرف بدی زدم؟
نه اصلا شاید ناراحت بشه ولی دو روزدیگه یادش میره کلا میره تو فاز دیگه و دخترای دیگه تو این سن فقط اد ...
چرا اینجوری شد اصلان من میخواستم اون حرف بزنه چون بهش اعتماد ندارم باید بره سراغ یکی دیگه ؟ چون میترسم نکنه به بقیه بگه باید منو ترک کنه ؟ اخه چرا باید ناراحت بشه؟ من اینو نگفتم ک ناراحتش بکنم بخدا
نه اصلا درکش نمی کنه باز تلاش می کنه باهات در ارتباط باشه
شما از کجا میدونین اخه خیلی نامردیه چرا باید منو ول کنه بخاطر ی پست بده با یکی دیگه مگه من گفتم نمیخوامش ؟ من گفتم نمی شناسمش یعنی حق اینو ندارم؟ از این حرفا نزنید یعنی کسی ک کسی بخواد باید راحت ولش کنه قیدشو بزنه؟