2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ این نوشته رو درک کنه همون لحظع بلاکت میکنه 😂😂

میشه بگی چرا مگه من چکار کردم کجای این متن ایراد داره ؟؟؟ مشکل مغز شماست ن من من بهش اعتماد دارم ولی چون فامیلیم میترسم همین

۱۷ ساله بهتره بره مسواکشو بزنه جیش کنه یه بوس بده و بره بخوابه ، افتاد؟؟!!!

درست در موردش حرف بزن تو شاید خودت اینجوری باشی همه رو اینطوری میبینی 

پسره تو اوج هوسه دو سه سال دیگه کلا طرز فکرش و کسی که می خواد فرق می کنه 

تو این سن فقط جو بزرگی میگیره ادمو 

تکنسین تعمیرات انواع برد های الکترونیک نصب و تعمیر انواع پکیج های ایرانی و خارجی نصب و تعمیر انواع کولر گازی و ابگرمکن 
پسره تو اوج هوسه دو سه سال دیگه کلا طرز فکرش و کسی که می خواد فرق می کنه  تو این سن فقط جو بزر ...

بیکم نظرتونو نمیخواستم ناراحتش کنم شما این پست ببینید ببینم بده چیز بدیه؟ 

بنظرتون پست ام جنبه ی بدی داشته و ناراحتش کردم ؟

نه اصلا شاید ناراحت بشه ولی دو روزدیگه یادش میره کلا میره تو فاز دیگه و دخترای دیگه تو این سن فقط ادعاست هنوز ثبات فکری نداره

تکنسین تعمیرات انواع برد های الکترونیک نصب و تعمیر انواع پکیج های ایرانی و خارجی نصب و تعمیر انواع کولر گازی و ابگرمکن 
نه اصلا شاید ناراحت بشه ولی دو روزدیگه یادش میره کلا میره تو فاز دیگه و دخترای دیگه تو این سن فقط اد ...

من نگفتم نمیخوامش اینو گفتم ک بهم ثابت کنه یعنی چی تورو خدا من دوسش دارم نمیخوام از دستم ناراحت باشه فرداش تولد داداششو تبریک گفتم اونم نوشت ممنون منم چیزی دیگه نگفتم من یعنی حرف بدی زدم؟

نه اصلا درکش نمی کنه باز تلاش می کنه باهات در ارتباط باشه

نه اصلا شاید ناراحت بشه ولی دو روزدیگه یادش میره کلا میره تو فاز دیگه و دخترای دیگه تو این سن فقط اد ...

چرا اینجوری شد اصلان من میخواستم اون حرف بزنه چون بهش اعتماد ندارم باید بره سراغ یکی دیگه ؟ چون میترسم نکنه به بقیه بگه باید منو ترک کنه ؟ اخه چرا باید ناراحت بشه؟ من اینو نگفتم ک ناراحتش بکنم بخدا 

من نگفتم نمیخوامش اینو گفتم ک بهم ثابت کنه یعنی چی تورو خدا من دوسش دارم نمیخوام از دستم ناراحت باشه ...

دوبار بهت پیام میده 

نه اصلا درکش نمی کنه باز تلاش می کنه باهات در ارتباط باشه

شما از کجا میدونین اخه خیلی نامردیه چرا باید منو ول کنه بخاطر ی پست بده با یکی دیگه مگه من گفتم نمیخوامش ؟ من گفتم نمی شناسمش یعنی حق اینو ندارم؟ از این حرفا نزنید یعنی کسی ک کسی بخواد باید راحت ولش کنه قیدشو بزنه؟