2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست

بهتر نیست به جای استوری عکس این چیزا 

واقعی باشین واقعی بگین رو در رو حرف بزنین 

دارین در مورد یه عمر زندگی حرف میزنید 

رو بگین حرفت به زبون بیار برای حرفت ارزش قائل شو 

با متن عکس نه با زبون 

که اونم با عمل ثابت کنه نه با چت و عکس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پسری با اخلاق طرف ازش خوشش نمیاد ؟

چرا ولی دخترا میدونید چی شدن می بینن کدوم پسر خوشگل تره دل به اون می بندن که جلوی دوست هاش نگه دوست پسرم عشقم زشته  دنبال وفا دار نیستن دنبال خوشگلی هستن به شخصه آدم میشناسم دختره خوشگل بوده پسره زشت نه ولی سبزه بوده می‌ره عکس پسره نشون دوست هاش میده دوست هاش مسخرش میکنن دختره می دونسته پسره بهش خیانت نمی کنه از ته قلبش دوسش داره ولی بخاطر رفیقدهاش با پسره کات میکنه

به عنوان یه مرد صد درصد بهم بر میخورد چون محتوای پیامت یعنی اینکه بهت اعتماد ندارم و عدم اعتماد منجر به سردی میشه و فرد پیش خودش طلقی می‌کنه که شما نمیخواینش و بعد از مدتی ممکنه قطع ارتباط کنه

خودم  ۱۷ سالگیم هیچی نمی‌فهمیدم کلن  نمیدونم چرا اینا انقد زود بزرگ شدن

پیشرفت علم عامل اصلیشه یه روزی میرسه از بچه هفت ساله حرف عاشقانه دوست پسر دوست دختری میشنوی

باید با نهایت قاطعیت و خشم بگی نمیخوایش و حرفایی بزنی که غرورش بشکنه و به عبارت دیگر لفظی برینی بهش اگه جواب نداد تصویر سازی کن که با ینفر رفتی تو رابطه اصن بهش خیانت کردی

اگه نشد که به بابات بگو

به عنوان یه مرد صد درصد بهم بر میخورد چون محتوای پیامت یعنی اینکه بهت اعتماد ندارم و عدم اعتماد منجر ...

ای بابا چرت پرت نگو من حق دارم ب عنوان ی دختر ب ی پسر اعتماد نداشته باشم مسخره بازی در نیار من بهش تولد داداششو تبریک گفتم 

سن کمی داری. زیادم احساساتی هستی. اولن مواظب خوددباش.  دوم. اگه پسری دختری بخوادازچیزای بی خودی ...

خب این اقا میگه الان من بهش اعتماد ندارم و ممکنه ازم سرد بشه درست میگه ؟