2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست
مگه من چی گفتم 

خودتم متوجه پیامت نشدی هنوز 

معنی پیامت اینه که نمیخوام ریسک کنم با تو باشم پیامهامو متوجه بشی گفتم ناراحت میشه و دو روز دیگه دوباره پیام میده به شرطی که بفهمونی منظوری نداشتی متوجه بشه

موفق باشی

تکنسین تعمیرات انواع برد های الکترونیک نصب و تعمیر انواع پکیج های ایرانی و خارجی نصب و تعمیر انواع کولر گازی و ابگرمکن 
خودتم متوجه پیامت نشدی هنوز  معنی پیامت اینه که نمیخوام ریسک کنم با تو باشم پیامهامو متوجه بشی ...

من تولد داداششو تبریک گفتم دیگ باید چکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتم متوجه پیامت نشدی هنوز  معنی پیامت اینه که نمیخوام ریسک کنم با تو باشم پیامهامو متوجه بشی ...

اونم نوشت ممنون ای بابا شما میگید من خودمو همش کوچیک کنم من نگفتم نمیخوام باهاش باشم گفتم باید ی کاری کنه همین

من تولد داداششو تبریک گفتم دیگ باید چکار کنم؟ 

چه ربطی داره تو الان بهش اعتماد نداری برا همین میترسی از منطقه امنت بیای بیرون

بهش بفهمون که باید بیشتر اشنا بشید که اعتماد کنی بهش

دوسش داری ولی اعتماد نداری پس باید بیشتر بری جلو تا کامل بشناسی

تکنسین تعمیرات انواع برد های الکترونیک نصب و تعمیر انواع پکیج های ایرانی و خارجی نصب و تعمیر انواع کولر گازی و ابگرمکن 
چه ربطی داره تو الان بهش اعتماد نداری برا همین میترسی از منطقه امنت بیای بیرون بهش بفهمون که باید ب ...

خب من چکار کنم چجوری برم جلو شاید اون منو نمیخواد اخه چیزی بهم نگفته 

خب من چکار کنم چجوری برم جلو شاید اون منو نمیخواد اخه چیزی بهم نگفته 

پس چجوری دوستین ؟ مگه میشه کسی رو نخوای بعد باهاش دوست بشی

خودت درخواست دوستی دادی بهش؟

اگه بفهمه متنه چی نوشته آره🤣🤣🤣🤣 ولی بعید میدونم😂😂

ای ولا وگردد موافقم امضات قصه نیره

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد