2777
2789
عنوان

سوغاتی برای سفر مکه چی خوبه؟

21937 بازدید | 31 پست

مامان بابام دارن میرن مکه، ولی صاحب کاروان گفته اونجا خودتون رو درگیر سوغاتی نکنید

مامانم فکر بود النگوش رو بفروشه برای 6،7 تا خواهر برادر هاش و مامانش قابلمه تهچین پز که یک و هشتصد هست هر کدوم بخره

بعد خالم میگه ارزش نداره برای زن داداش ها انقدر خرج کنی و اونا که کاری برات نمیکنن و حیفه النگوت هست 

به نظرتون سوغاتی چی خوبه؟ 

+پی نوشت: زن داداش ها نماز نمیخونن که براشون چادر یا چادر نماز بخریم، همچنین وضع مالی دایی هام خیلی خوبه ولی کلا برای مناسبت های ما که میشه خیلی ناخن خشک میشن:/ 

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مکه پلاک شکل کعبه دوست دارم فقط😍 بچه بودم عموم برام آورده بود خیلی دوسش داشتم ولی گذاشتمش رو النگوم 🥲

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

الکی نره اونجا خودشو درگیر سوغاتی کنه 

اومد اینجا بره برا همه پارچه مانتویی بخر ه و تمام 

النگوشم نفروشه حیفه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

دیگه الان رسم سوغاتی خیلی وقته جمع شده 

اونم مکه! مامانت داره میره زیارت خونه خدا یا میره خودشو ورشکست کنه چخبره مگه النگو بفروشه برا سوغاتی حیف نیس اخه 

فردا پس فردا میگن قابلمه هاشم خراب بود

چادر نخره خب پارچه مخمل بگیره ک الان مده حالا هرچی دوس داشتن باهاش میدوزن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

اونجا مشروب آزاد شده آب شنگولی بیاره 😂

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

سوغاتی مکه عمدتا پارچه، چادر نماز، سجاده و تسبیحه. کمی لوازم آرایش و عطر با سلیقه عربی. مانتو و عبای عربی. بودجه بیشتر هم می‌شه لوازم برقی، ساعت و طلا.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

چراالنگو بفروشه؟واجب که نیس!پارچه چادری مجلسی بخره خودشون استفاده نکنن میدنش به کسی.براآقایون هم پارچه پیرهنی

کلا پارچه خوبه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
من از مکه پلاک شکل کعبه دوست دارم فقط😍 بچه بودم عموم برام آورده بود خیلی دوسش داشتم ولی گذاشتمش رو ...

طلا گرون شده خواهر

اینا هم ماشاالله سنگین میندازن همه

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود