2777
2789
عنوان

سوغاتی برای سفر مکه چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24522 بازدید | 31 پست

قبلا هرکی میومد کعبه طلا میورد و چادر و برا مردا لباس و برا بچه ها اسباب بازی.

عمه ام رفت قشم پتو خرید و جای سوغاتی مکه ب همه داد. دیگه ام الکی وقتشو هدر نداد اونجا.

حیف النگوئه.. بگو نفروشه. هیچکس سوغاتی نمیخواد. همه درک میکنن. همین ک بیاد و ی مهمونی بده و همه رو دعوت کنین کافیه.

عموم ک رفت هیچی نداد تازه ما پول گذاشتیم رو هم براش پتو هم بردیم!

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقوام ما ایران میخزن میزارن بعدمیرن مکه برگشتن تقسیم میکنن..الکی بار خودشون رو سنگین نمیکنن ..وبعدمی ...

ما هم قراره همین کار رو بکنیم 😂

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود

راستی معمولا ازایران میخرن برگشتن تقسیم میکنن.باااین وضعیت پول ایران نمیشه از خارج چیزی خرید

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

سوغاتی سرمه سنگ مکه بیاره چون هم خانم ها میتونن استفاده کنن هم اقایون یا خود سنگ سرمه سنگ رو بیاره و ببرید بدین براتون سرمه اش رو فراوری کنن... یا برا خانم ها چادر عربی بیاره

کسی میدونه برای مکه حتما باید مسلمون باشیم تا بتونیم؟

خب اگه اعتقاد نداشته باشی که اصلا دوس نداری بری

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
ما هم قراره همین کار رو بکنیم 😂

پارچه دیگه بخرید ، اگه چادر نمیپوشن پارچه مانتویی 

همونم یه پارچه خوب گرون میشه 

حج تمتع میرن به سلامتی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی