2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته ششم

4737 بازدید | 16 پست

من دیروز وارد هفته ششم شدم

امروز لکه بینی داشتم.نگران کنندست؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم  هرچه زودتر برو‌ دکتر و سونو

😭😭😭😭

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
بله . زود برو دکتر ممکنه با یه شیاف همه چی حل بشه

😭😭😭😭

نگران نباش برو سونو قلب تشکیل نشده شاید 

😭😭😭😭

ناراحتی نداره گلم نگران نباش فقط برو دکتر 

خییییلی نگران شدم اخه چندماه اقدام بودم از روز اول دل درد داشتم 

خییییلی نگران شدم اخه چندماه اقدام بودم از روز اول دل درد داشتم 

من تو بارداریم تو کل ۹ماه دل درد سمت چپ داشتم . خواهرم میگه بیشتر اوقات بچه پسر باردار بودنی لک بینی داری باید شیاف بزنی خودش دوتا پسر سالم  داره که سر دوتاشم مثل شما لکه بینی داشت

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

عزیزم من طبق تجربه ای دارم بهت میگم منم باردارم الان 35 هفته هستم. 

تو بارداری اولم 7 هفته لکه بینی داشتم قشنگ خون بود انگار پریود شدم مامانم نذاشت برم دکتر گفت بری اونجا همش انگولک میکنن بچه سقط میشه سه روز فقط دراز کشیدم نمازم نشسته میخوندم قطع شد و هیچ مشکلی نبود خداروشکر

سر بچه دومم هم هفته 5 لکه بینی پیدا کردم چون رفته بودم کربلا راستش اونجا نگران شدم رفتم دکتر گفت هیچی نیست دوفاستون داد و گفت یه هفته فقط بخواب تکون نخور

اونم اوکی شدم

بعدش دوباره تو هفته8 لکه بینی پیدا کردم که شیاف زدم یه هفته مشکلی نبود دیگه

عزیزم الان بری سونوی واژینال میزنه خطرناکه سونوی واژینال بعدشم کلا نشستن تو ماشین حرکت کردن برات ضرر داره قشنگ تو خونه استراحت کن هیچ هیچ کاری نکن ان شاء الله کم میشه خیالت راحت عزیزم. اصلا نگران نباش خدا بخواد میمونه ان شاء الله 

لکه بینی توی هفته ی ممکنه از لانه گزینی باشه

لانه گزینی که خیلی وقته تایمش تموم شده