2777
2789

سلام عزیزان چطورین؟. من چندماهه کراش زدم رو یه پسره البته تو گروه دوستانم باهاش آشنا شدم تا حالا ندیدمش ولی خیلی خیلی محترمه تا حالا نه بهم پیام داده نه باهام خارج از موضوعات بحث گروه حرف زده من بهش پیام دادم ولی کاری بود از اون دخترا نیستم اینم بگم دوستم میگه این بنده خدا روحشم بی خبره که من بهش کراش دارم چون به قول دوستم هیچ حرکتی که اون بفهمه یا بحث غیر مرتبط باهاش نداشتم چندبار خواستم فراموشش کنم نتونستم اینم بگم معده بشدت عصبی دارم وقتایی که صداشو میشنوم از دل درد میگیرم و حالت تهوع یه بارم بخدا حال بدم بالا آوردم چیکار کنم منم مثل خواهرتون 😭😭😭

بنظرتون از همه جا لفت بدم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی

من کراشمو به نامزد تبدیل کردم هنوزم حرف میزنیم ، همو میبینیم انگاری بار اوله

دلم میریزه یهو ، استرسم دارم

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است:به من چه ، به تو چه❌ واقعا چرا فکر میکنید همه چی به شما مربوطه؟ زشتهبه تو ربطی نداره خوشگله به تو ربطی نداره ، با خداست به تو ربطی نداره بی خداست به تو ربطی نداره ، حرف پشتشه به تو ربطی نداره ، ارایش خلیجی و غلیظ میکنه چون عشقشو داره و به خودش مربوطه تو چکاره ای این وسط😒 ، دلم میخواد بازوشو دارم آرایش غلیظ میکنم ، تیپ میزنم ، به خودم میرسم ، خوشتیپ میرم بیرون به تو ربطی نداره!🤚🏻❌

دقیقا همونجا که بهش پیام دادی کارو خراب کردی

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

متاسفانه یا خوشبختانه منم سه سالی از آقایی بدجور خوشم میاد خیلی ها جوری صداشو میشنومم دیگه هیچی رو نه میبینم نه میشنومم ولی همو ندیدیم تابحال باهم صحبت کردیم کم و یجورایی حق استادی به گردنم داره منم برا اینکه چشمم بهش نیوفته از همه جا لفت دادم که مثلاً فراموش کنم چند وقت پیش دنبال یه ایدی میگشتم  خیلی اتفاقی وقتی زدم اسم ایشون بالا اومد و من در برزخی ترین حالت ممکنم موندم😭😂😂

ببخشید عزیزم🤦🏻‍♀️ولی دل پیچه مگه ماله اسهال نیست؟😂🤦🏻‍♀️

روده هام بهم میپیچه در حدی که بخودم‌ میپیچم دستشوییمم میاد ولی ندارم جاش بالا میارم و تب می‌کنم جدیدا خون دماغ میشم که منتظر  و CTMRI هستم‌ چون کرونائه ترسیدم برم 

متاسفانه یا خوشبختانه منم سه سالی از آقایی بدجور خوشم میاد خیلی ها جوری صداشو میشنومم دیگه هیچی رو ن ...

تو تلگرام دنبال ایدیه یکی از دوستام بودم و خیلی تعجب کردم به مامانم گفتم میگه مثل اینکه قسمت نیست فراموشش کنی😭😂😭

نفهمیدم آخر خوشت میاد یا نمیاد

ضعف ات رو فهمیدم. مثل اینکه آدم دلش غنج بره

ولی تهوع رو نه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️