2777
2789
عنوان

دوست داشتم مجرد بودم

430 بازدید | 30 پست

شوهرم بد نیست البته قبلترا دوسه مورد خورده شیشه داشته که خودشو جمع کرده 

ولی درکل خوبه 

دوسشم دارم 

اما یه سری اخلاقا و رفتارا  که من دوسدارم نداره یا یه سری عقاید داره که من دوسندارم 

همش یادم به کسی میفته که خیلی تایپ هم بودیم خیلی مچ بودیم دقیقا رفتار و عقاید و همه چیزش تایپ من بود یادش میفتم حالم بد میشه نمیتونم فراموشش کنم حس میکردم با اون خوشبختر میشدم حتی اگه هیچوقت ازدواج نمیکردم و باهاش تا اخر دوست میموندم 

نمیدونم تاثیر حاملگیه شاید این فکرا 

الانم میایید سرزنشم میکنید میدونم چی میگید 

میگید چشتو وا میکردی انتخاب خودته باید پاش وایسی 

چرا به اون طرف نرسیدی و...

ولی من چون کسیو ندارم باهاش دردو دل کنم فقط خواستم بنویسم که سبک شم.عذاب وجدانم دارم بابت این حسم ولی دست خودم نیست هی گریم میگیره 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد درکت میکنم من نامزدمو خیلی خیلی دوس دارم ولی اخلاقاش اذیتم میکنه یه پسر بود از دوران راهنمایی دوسم داشت 

اخلاقاش خیلی اوکی بود حتی چنماه قبل نامزدیمم اومد خاستگاریم ولی من ظاهرشو دوست نداشتم ولی چیزای دیگس سلیقم بود میگم شاید با اون زندگی بهتری داشتم

چقد میترسم اینجوری شم....

یکی از ترسای زندگیمه

حتی چندبار تو خواب دیدم 

پشیمونی بعده ازدواجممم

مگه میتونه منو از یادت ببره؟                                                   عمرا اگه تو بغلش خوابت ببره:)🖤

میدونی خاطره ها هیچوقت فراموش نمیشن.  

و بنظر من ازدواج هیچوقت صدرصد انتخاب خود آدم نیس. یه سری شرایط تحمیلی باعث میشن یه نفر بشه همراه و همسر آدم... تو خیلی حق داری که مقایسه کنی.. و شوهرتم شاید نسیت ب تو این حس داشته یع زمانی و مقایسه ت کرده باشه ولی تو رو حاضر نشده عوض کنه.. دوره نقاحت ت بزار بگذره هرمونات بهم ریخته س🖤 

برای همینه همیشه میگم

وقتی دلت گیره

یکی دیگ رو بدبخت نکن

من کسی رو خیلی دوس دارم خانوادم ولی موافقت کلی نکردن هنوز مونده

اگه مخالفت کنن دیگ هیچ وقت هیچ کسی رو نمیپذیرم

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!

این یه حس کاملا طبیعی هستش که نسبت به یه زندگی ایده آل داری. و چون دست خودت نیست ایرادی نداره

عذاب وجدان نداره.

با قدرت به زندگی و مدیریت خانواده ادامه بده.

تو الان صاحب یه خانواده هستی.

طبیعتا خانواده داری سخته و آدم رو به ایده آل گرایی می کشونه. که اصلا هم بد نیست. آدم ایده آل دوست، پیشرفت می کنه