معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استرس نگیر سزارین خیلیم خوبه دخترداییم لگنش تنگ بود بچه تو لگن تشنج کرد نگم که داغون شد هنوز بچه شیش ساله نمیتونه حرف بزنه همه کاراش با کاردرمانی تونست شروع کنه حرف زدن هم گفتاردرمانی میره
بچه سالم بخاطر دکتر نالایق نابود کردن
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سز استرس نداره نترس از طبیعی بهتره میری خانم میزایی میای
آره راس میگی من رفته بودم واسه طبیعی ۱۸ساعت درد کشیدم بچه نیومد صورتم شده بود مثل گچ عین مرده ها شده بودم بعدش بردنم عمل ولی اونایی که برا عمل میومدن قشنگ سشوار و آرایش و کاشت....🥴😁
ولی درد بعدش چی اندامم بهم میریزه شکمم نمیره تازه من جنوبم توگرما جا بخیم میسوزه احتما ...
عزیزم من یک ساله زایمان سزارین کردم اندامم کاملا برگشته به حالت قبلی. این چیزا نگرانی نداره. فقط به فکر سلامتی بچه باش که انقدر برای آدم عزیزه و حس مسئولیت داره که اگه خار به پاش بره دیوونه میشی چه برسه به اینکه بخاطر زایمان طبیعی دچار فلج مغزی و بیماری های حین زایمان بشه