2777
2789

لطفا خانومایی که تجربه بارداری داشتن و کمردرد تجربه کردن بیان و از تجربه هاشون بگن. هفته چند درد داشتین چیکار میکردین؟ و اینکه نی نی سالم به دنیا اومد یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۵ونیم هفته کمردرد شدید داشتم نه میتونستم بشینم نه پاشم وایستم تا ماه ۷ همینطوری بودم و دردای دیگم اضافه شد لگن دردو پادردو تپش قلبو....کلا طبیعی عزیزم.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
منم هفته ۱۲ هستم. دوسه روزه کمردرد دارم خیلی نگرانم.انگار ستون فقرات میخواد پاره شه. فردا میرم پیش د ...

طبیعیه 

من از هفته دوازده کمردرد شدیدتر شد 

داخل واژنمم حرکت میکنم یا جابجا میشم خیلی درد میگیره و‌تیر میکشه 

دکترم ‌گفت طبیعیه

منکه اولشه تازه ۴هفته و ۴روزه  اره کمردرد خفیف و دلدرد خفیف دارم  دکتر گفت طبیعیه دردش م ...

من این ماه اقدام کردم ۳ روز دیگه وقت پریودمه ۲ روز که مثه شما کمرم و دلم و پهلو راستم درد میکنه 

ینی ممکنه باردار باشم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

من از اول کمر درد داشتم، یعنی حتی قبل از اینکه وقت پریودم عقب بیفته و از کمردردم شک کردم که باردارم. دکتر میگفت طبیعی نیست، اول هر شب شیاف استفاده میکردم بعد هر هفته آمپول که بچه زود دنیا نیاد. استراحت مطلق بودم و خداروشکر دخترم سالم و به موقع دنیا اومد.