2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا میخواین رویا پردازی نکنید . این رویاهای آدمن که آدمو میسازن

ولی وقت آدم رو میگیره اتفاقا خیلی رویای شغل آیندم‌ رو میکنم چیزایی که دوستشون دارم

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

ولی وقت آدم رو میگیره اتفاقا خیلی رویای شغل آیندم‌ رو میکنم چیزایی که دوستشون دارم

خب اینکه خیلی خوبه شما باید رویاهای بزرگ داشته باشین و در راستاشون قدم بردارین اینجوری میتونین به بهترین ها برسین

خب اینکه خیلی خوبه شما باید رویاهای بزرگ داشته باشین و در راستاشون قدم بردارین اینجوری میتونین به به ...

یعنی مشکلی باهاش نداشته باشم اینکه ساعت ها تو اتاق راه بری و رویا کنی و آهنگ گوش بدی چی؟

یعنی مشکلی باهاش نداشته باشم اینکه ساعت ها تو اتاق راه بری و رویا کنی و آهنگ گوش بدی چی؟

خیلی خوبه به شرطی که برای رویاهاتون برنامه ریزی کنین و قدم بردارین البته اینم بگم که بهتره آنقدر سره خودتونو شلوغ کنین که وقت نداشته باشین ساعت ها فقط برین تو اتاق و فکر کنین 

خیلی خوبه به شرطی که برای رویاهاتون برنامه ریزی کنین و قدم بردارین البته اینم بگم که بهتره آنقدر سره ...

و من بعدش خیلی امید میگیرم و درسو بهتر میخونم.

خیلی ممنون بابت راهنمایی❤️❤️