2777
2789
عنوان

مجردای عزیز بیایید ازمن درس عبرت بگیرید😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 63 پست
تاپیک مال یک سال و نیم پیشه. حالتون چطوره استارتر؟

قربانت عزیزم..خداروشکر عالی هستم  دقیقا یه ساله ونیمه طلاق گرفتم انگار تازه متولد شدم هرچند هنوز پیگیرمه  ولی مثل سگ از چشمم افتاده هزار بار گفته برگرد اذیتم میکنه پشت سرم حرف میزنه ولی حس پرنده ای رو دارم که از قفس پریده آرام ورها...نکه فک کنی مشکلات ندارم دارم اتفاقا ولیییی خیییلی حالم خوبه فقط خود خدا میدونه چیا کشیدم شاید یه روز نوشتم اینجا زندگی نامه مو 

ببخشید میشه پارانوئید خانوما رو هم بگی خواهرم مجرده همش فکر میکنه همه حرفامون ساختگی داریم جلوش نقش ...

عزیزم پارانویید  مرد وزن نداره ..بدبینی شدید به همه حس میکنه همه مسخره ش میکنن حس میکنن همه زیرآبشو میزنن..منزوی...توهم میزنه صداهایی رو میشنوه که وجود نداره درکل به عالم وآدم بدبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش چطورن ؟ اونا هم اینطورین ؟

خانواده ش هم اینطورین اکثرا .مادرش خیلی شدید با خواهر بزرگترش اونا اوضاعشون خیلی وخیمه باهاشون دوکلمه حرف بزنی میفهمی مریضن 

خانواده ش هم اینطورین اکثرا .مادرش خیلی شدید با خواهر بزرگترش اونا اوضاعشون خیلی وخیمه باهاشون دوکلم ...

خب پس مشکلشون خانوادگیه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دیگه چیش بده؟ برمیگشتی عقب چطور آدمی رو انتخاب میکردی ؟

اگه برمیگشتم عقب شاغل میشدم بعد ازدواج میکردم  تا وابسته مرد نباشم واگه شوهرم بد بود بتونم راحت تر طلاق بگیرم...اگر تجربه الانو داشتم  خانواده طرف برام اولویت اول وآخرو داشت بیشتر رفت وامد میکردم ورفتار خانوادشو تحلیل میکردم

عزیزم پارانویید مرد وزن نداره ..بدبینی شدید به همه حس میکنه همه مسخره ش میکنن حس میکنن همه زیرآبشو ...

یه خواهرم اسکیزوفرنی داره تو آسایشگاه روانی گذاشتیم علائمی که گفتی اون خواهرم داره که اسکیزوفرنی.منم کما بیش این علائم رو دارم ولی مطمئنم همه مسخره میکنن

یه خواهرم اسکیزوفرنی داره تو آسایشگاه روانی گذاشتیم علائمی که گفتی اون خواهرم داره که اسکیزوفرنی.منم ...

من شوهرم اینایی که گفتم بود علایمش..مامانشم میگفتن اسکیزوفرنی بوده بستریش کردن خوب شده ولی به نظرم خوب نبود معلوم بود مریضه..شوهرم همش قران میاورد دست بزارم روش عاشق برادرش نیستم  .قسم بخورم از پشت باکسی نبودم..قسم بخورم کسی رو نیوردم تو خونه...صدای ویبره موبایل میشنید میگفت تو گوشی مخفی داری وهزارتا بدبختی دیگه .هرروز بیماریش پیشرفته تر میشه الانم بدتر از پارساله

بله متاسفانه دلیلشم ریشه در کودکیشون داره زندگی پرتنشی داشتن تو دعوای پدرو مادرشون بزرگ شدم متاسفان ...

خیلیا اینطوری بزرگ میشن ولی اینطور نمیشن 

این قضیه همسر شما بیشتر فکر کنم ژنتیکی باشه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

من شوهرم اینایی که گفتم بود علایمش..مامانشم میگفتن اسکیزوفرنی بوده بستریش کردن خوب شده ولی به نظرم خ ...

ای خدا بیماری‌ای روانی چقدر خطرناکند،هرگز کسی که درگیر بیماری روانی شده درمان نمیشه فقط الکی از این دکتر به اون دکتر رفتن و این دارو و اون دارو خوردن بی فایدست. من درکت میکنم کل خانوادم یا اسکیزوفرنی اند یا پارانویید منم کمابیش دچارم هذیان و توهم ندارم اما صدای ویبره گوشی تو خونه می‌شنوم خیلی منزوی و ترسو ام از همه متنفرم مدام با همسرم در حال دعوام

ای خدا بیماری‌ای روانی چقدر خطرناکند،هرگز کسی که درگیر بیماری روانی شده درمان نمیشه فقط الکی از این ...

اینایی که گفتم ریشه در بچگیم داره همش جنگ دعوا نزاع بزن بُکش جنگ پدر مادر، جنگ خواهرا باهم بزن گیس کشی،پدر همه رو میزد فحش میداد،شاهد رابطه ی پدر مادرم ،فقر گشنگی ،لختی از همه ی آدما بیشتر زجر کشیدیم ای خدااااا 

اینایی که گفتم ریشه در بچگیم داره همش جنگ دعوا نزاع بزن بُکش جنگ پدر مادر، جنگ خواهرا باهم بزن گیس ک ...

خیلی نارحت شدم برات خدایی سرایط  بدی گذروندی متاسفم.

همسر منم خیلی مشکل داشت باباش همش درحال زن بازی وخیانت بود  همش دعوا کتک کاری میگفت پدرم  مادرمو با بیل میزد😱😱مامیرفتم دنبال همسایه بیاید کمک مادرمو داره میکشه...بعدش  چنباری ورشکست شدن تو فقر مطلق بودن مامانش اسکیزوفرنی داشت خلاصه که وضعشون خیلی بد بود