مجردای عزیز دقت کنید وعبرت بگیرید😐8 سال عمرو جوانیمو پای یه پارانوویدی گذاشتم.اوایل اشنایی وعقدم وقتی گیردادناشو میدیدم خر کیف میشدم باخودم میگفت این ینی دوسم داره وای چه جذاب..خودشم با این حرفا که دوست دارم عاشقتم وفلان خامم میکرد .ولی کم کم دیدم روحم جسمم درخطره وخودمو کشیدم بیرون از اون جهنم.جهنمی که الانم بعد از6 ماه کابوسشو میبینم.بلاهایی سرم میاورد که میشه از روش یه رمان نوشت.دقت کنید اگه کسی بد دله شکاکه بهتون تهمت میزنه این مریضه این روانیه این اسمش غیرت نیست درست انتخاب کنید تا مثل من نشید😢😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقده زیاده نمیدونم از کجا شروع کنم بگم..به برادرشوهرم گیر داده بود که تو عاشقشی..قران میاورد باید دست روش میزاشتم که عاشق داداشش نیستم..اینترنت نداشتم..عروسی دوتاخواهراش وبرادرش نرفتیم میگفت فامیلام هیزن 😐وهزاران هزار مورد وحشتناکه دیگه