2777
2789
عنوان

وازکتومی یا بستن لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 7827 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه استراحت مطلق داره واقعا قبول کردن؟

نیم ساعت طول میکشه و سرپایبه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بهترین و سالم ترین راه کاندوم هست.نمیدونم بعضیا چجوری استفاده میکنن ک میترسن

اخه یکبار بعد رابطه فهمیدیم پاره بوده سریع اورژانسی خوردم به خیر گذشت.اما چند روز پیش دوستم اورژانسی خورده بود بازم حامله شده بود برا همین میترسم

مشهد مطب های خصوصی انجام میدن زنگ بزن پیدا میکنی

باشه عزیزم

ممنون😘♥

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
یواشکی انجام میدن چون غیر قانونیه

خوب بابا هر کی دوتا بچه داره بسه دیگه

اینجوری آمار سقط بالا میره نه تولد😐🤦🏻🙄

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
اخه یکبار بعد رابطه فهمیدیم پاره بوده سریع اورژانسی خوردم به خیر گذشت.اما چند روز پیش دوستم اورژانسی ...

سلام.شما پیش دکتر قاضی این عملو انجام دادین؟ راضی هستین؟ عوارض و مشکلات نداشت؟ممنونم اگه پاسخ بدین

سلام.شما پیش دکتر قاضی این عملو انجام دادین؟ راضی هستین؟ عوارض و مشکلات نداشت؟ممنونم اگه پاسخ بدین

سلام آره راضی بودیم.یک شب آخر وقت رفتیم مطب نیم ساعت هم کمتر طول کشید.نصف روز یه کوچولو از یکی از بیضه ها خون میومد و دیگه تمام. الان سه ماه گذشته و باید آزمایش اسپرم انجام بشه مطمئن بشیم صفره بعد میتونیم بدون پیشگیری رابطه داشته باشیم.تو همین هفته همسرم میره برا آزمایش