2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ تولدم سکه

قبول نمیکنن 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
داداشم قبول نکرد و کلا به هم خورد دیگه 

چقدر رسم دارید 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
رسم خاصی نداریم  داداشم چون زن قبلی رفت مهریه رو گذاشت اجرا و خیلی اذیتش کرد دیگه گول نمیخوره& ...

اهان

ازدواج دوم شنيدم کمتر میکنن

واسه من خودشون بالا گفتن پدرمم دیگ همون قبول کرد شوهرم گفت سالی ک اولین بار دیدمت ۱۳۹۷ تا با ۳دنگ خونه پدریش

بعد دیگ کسی چیزی نگفت یرسری واسه شوخی گفتم چرا اینکارو کردی نمیترسی طاق ک گرفتیم همه رو بزارم اجرا گفت هیش اپل اینکه کی گفته من طلاقت میدم و ی سری حرفای عاشقانه ک جاش اینجا نیست😌😌 تهش گفت کی مهریه رو داده و گرفته😂😂

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره بخدا خیلی زنشو دوست داشت همش بهونه های بیخود می‌گرفت ازش ، دیگه حواسش جمع شده 

ترسیده طبیعیه 

بعد اینم بگم پارسال ازدواج کردیم توی ۲۳ سالگی الان ۲۴ سالو نیممه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

قبول نمیکنن 

چرا قبول میکنن من مادرمم سکه هاش تاریخ تولدشع