2777
2789

آقا من یه غلطی کردم، فکر کنم ۱۶ سالم بود یا شایدم ۱۷ تحت تاثیر همورنا و بلوغ قرار گرفتم پسر خالم که بزرگ بود و باهام زیاد شوخی می‌کرد اشتباه برداشت کردم و مثلا عاشقش شدم... به دختر خالم گفتم موضوع رو اونم رفت به پسرخالم گفت.

پسر خالم چی بگه خوبه برگشت گفت مگه سگ به فلانی(منظورش من بودم)نگاه می‌کنه که من نگاه کنم، پیش خودش چه فکری کرده که از من همچین درخواستی (درخواست دوستی) داره!

باورتون نمیشه بعد از اینکه اون حرفا رو شنیدم دیگه اون آدم سابق نشدم😔 .

الان که فکر میکنم اصلا عاشقش نبودما تاثیرات بلوغ بود.

همش پیش خودم میگم یعنی انقدر زشتم؟اصلا چی کم داشتم؟

همین باعث شده که سمت هیچ پسری نرم هیچ پسر!

باورتون نمیشه اصلا از جنس مرد فراری شدم، ۲۲ سالمه ولی تابحال وارد رابطه نشدم یعنی نمی‌تونم😐

فوقش یه روز چت میکنم بعد خودم همه چیز رو بهم میزنم🤦🏻‍♀️

انگار دیگه هیچ مردی تو دلم جا نمیشه😔

تروخدا مراقب حرف زدنتون باشین، حرفا بار احساسی دارن، راحت میتونن آینده‌ی یه نفر رو تباه کنن🙂

بعضیا حرف‌ها رو تا عمر داری فراموش نمیکنی🚶‍♀️

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بیشعور بوده اونی ک اینو به گوش تو رسونده

خودتو دوست داشته باش بعد ببین چطور واست صف میکشن

ای کسانی که ایمان آوردید کاری به کار اونایی ک ایمان نیاوردن نداشته باشید مرسی🍀   کاربری هشتم هربار سر به زبون آوردن عقایدم تعلیق شدم....  تو کوچه ماهم عروسی میشه😉

عزیزم اون عقده ای بوده و اینقدر همه ردش کردن عقده کرده و اون عقده رو رو تو خالی کرده تو به خودت نگیر اصلا...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

چنان ازدواجی کنی که همین پسرخاله نفهمت تو کف زندگیت بمونه و شماهم سنت سنیه که زیباییت روز به روز داره بیشتر میشه و اعتماد بنفس داشته باش چون اون زمان اون مردک بی ادب دنبال دخترای پلنگ و یه شبه بوده و اینم بگم عشق و عاشقی و ازدواج و دوستی با فامیل اون هم انقدر نزدیک اشتباه محضهههه

هیچ ناراحت نباش ببین کی بهت گفتم که بختت خیلی خوب خواهد بود ❤️