2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 11453 بازدید | 65 پست
اخه ازدواج من خیلی فرق داره با همه ازدواج ها همسرم خیلی برام عزیزه از همه مهم تر فرشته نجات من شد خد ...

اصلا شوهرت ماه این چنتا عددی که نوشته که خار نداره عزیزم. یچیز دیگه ببخش بهش . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ازدواج من خیلی فرق داره با همه ازدواج ها همسرم خیلی برام عزیزه از همه مهم تر فرشته نجات من شد خد ...

مگه از زندگی های ما خب داری ک میگی ازدواج شما فرق داره

الکی برا خودت صحنه سازی نکن

الکی برا خودت بت نکن

بشین خونت

حالا مهریه کی داده کی گرفته

نکن. خواهرمن نکن نبخشیااااااااا. 

پیامبر هم برا حضرت زهرا مهریه تعیین کرد. 

درسته مهریه زیاد خوشبختی نمیاره ولی مهریه نداشته باشی باید چشمتو از زندگی ببندی. 

یک در میلیون پیش میاد مرد خوب باشه 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

ببین حرفاتو میفهمم ولی این کارت بزرگترین اشتباهه 

شوهرت فرشته هم باشه باز هرچیزی ممکنه این حقیقته و باید باور کنی میتونی براش کت و شلوار بگیری براش جشن بگیری خیلی خوبه که اینقدر عاشق هم هستین ولی بزرگترین اشتباهه اگه اینکارو کنی واقعا حوصله ی بیشتر گفتن ندارم چون حالم یکم گرفتس درسام مونده و همش ذهنم درگیر مشکلات تو این زمینه و مشکلات دیگه هست ولی عزیزم امیدوارم این اشتباه رو نکنی 

برای ابراز عشق به همسر راه های خیلی خوبی هست

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

چرا به مهریه فکر میکنی اصلا 

ارزشت رو بیشتر بدون 

حقی هست که قران قایل شده 

حالا مگه طلبکاری ازش که میخای لطف کنی ببخشی 

بی خیال شو 

البته یه جور ضمانته برات 

فردا خدانکرده بعد صدو بیست سال شوهرت فوت کنه خانواده شوهر تو رو بندازن بیرون شمای نوعی میتونی مهریه رو بزاری اجرا حقت رو بگیری

تو دلت  پیش خودت ببخش  بهش ولی بزار تو عقد نامه باش

همیشه که در روی ی پاشنه نمیچرخه

سی سالمه 

خب حالا میشه بگی دقیقا هدفت از بخشیدن مهریه چی؟

یعنی میخوای به شوهرت بفهمونی هر وقت نخواستت میتونه بدون هیچ نگرانی از زندگیش بندازه بیرون؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...