سلام خانم خانما خوبین انشاالله سال خوبی داشته باشین من میخام واسه کادو تولد همسرم مهریه مو ببخشم مهریه ام قران کریم 120 تا سکه س با یک ملیارد پول نقد وسفره گل میخام فقط مهریه ام قران کریم باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی همین الان میخواستم تاپیک بزنم از ازدواج بدم آمده دیگه نمیخوام عاشق شم که این تاپیکو دیدم نکن اینکارو تو رو خدا اشتباه نکن بعدا بزنی تو سر خودت به این مردا اعتبار نیست از ما گفتن بود
داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
واقعا آدم از شنیدن این حرفا تعجب میکنه حالم خیلی بد بود داشتم فکر میکردم اگه ازدواج کنم و از دستش بدم یا اینکه بهم خیانت کنه و هزار تا فکر و خیال دیگه که اینو دیدم
اصلا باورم نمیشه
یعنی هیچ هدیه ی دیگه ای نیست؟؟؟؟؟؟واقعا که
داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎