2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم

دیروز تولدم بود همسرم برای تولدم گرفت

اینایی که گفتی برات مهمه این گوشی داره فقط بزرگترین و تنها مشکلش اینه که صفحه تاچش ضعیفه

این کلا یه باگ تو این مدله

اگه مشخصاتشو بخونی متوجه میشی که صفحه ای که روش کار گذاشتن حتی از صفحه گوشی های سری j سام‌سونگ که قدیمیه هم ضعیف تره من قبل این a10 داشتم تاچش از این خیلی بهتره متاسفانه همسرم موقع خرید به این توجه نکرده بود و به اندرویدش که جدیدترینه و سرعتش که بالاس توجه کرده الان موقع استفاده مثلا یه جاهایی از صفحه ممکنه با یه بار لمس نگیره چندبار بزنی تا بگیره ولی وقتی گلس نداشته باشه خوب کار میکنه اما گلس که روش میاد یه جاهایی اذیت کنندس که به خاطر حساسیت پایین صفحشه

عه شما بودین😁 میگم الان این گوشیه دستتونه؟؟من گوشیم آ۲۰ چند ساله دارمش..هنگ میکنه و سرعتشم کم شده ...

اره عزیزم الان دستمه

ببین سرعتشو اینا خوبه ولی تاچش ضعیفه

من یه بار  گلسو در اوردم تاچش خوب شد

باز رفتم یه گلس دیگه انداختم از قبلیه بهتر شد ولی بازم یه جاهایی باید کاامل دستتو بزاری روش یا چند بار بزنی تا بگیره حالا شاااید از گلس باشه جون هنوز گلس اصلیش نیومده تو بازار و این گلسا برای مدلای دیگه‌س منتظرم گلس خودش بیاد شاید یکم بهتر بشه

وقتیم که داره شارژ میشه خییییییلی خیییلی کند میشه و اروم کار میکنه مجبورم از شارژ درش بیارم تا مثلا یه پیامیو چک کنم دوباره بزنمش شارژ

اره عزیزم الان دستمه ببین سرعتشو اینا خوبه ولی تاچش ضعیفه من یه بار  گلسو در اوردم تاچش خوب ش ...

میگم من ی چیزی نظرمو جلب کرده

اونم قیمت آ۱۳ با آ۱۴ هستش

آ۱۴ مثلا جدیده ولی قیمتش از آ۱۳ کمتر🤔🤔🤔مگه نباید گرونتر باشه چون جدیدتره