2777
2789

اگه تا به حال استفاده کردین میخوام بدونم تا کی باید داخل شیرش از این قطره بریزم ؟ برای عدم تحمل لاکتوز داخل شیر خشکش میریزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملیکازیم استفاده کردین ؟دکتر براتون تجویز کرد مشکل بچه اتون چیه؟ از کجا فهمیدین عدم تحمل لاکتوز داره ...

بله دکتر گفت ،چون از سه ماهگی به بعد شیر که بهش میدادم اسهال میشد هم دفعات زیاد شد هم شکلش،تغییر کرد ،اما تصمیم گرفتم شیر رو تغییر بدم 

بله دکتر گفت ،چون از سه ماهگی به بعد شیر که بهش میدادم اسهال میشد هم دفعات زیاد شد هم شکلش،تغییر کرد ...

دکتر مقدادی  تجویز  کرد ؟دختر من فقط وزن گیریش کند شده و رشد نمی کنه  دفعش روزی ۲بار و خمیریه  با عرض پوزش 

چهشیری دادین ؟وزن گیریش چطور شد ؟مقدادی به من گفته عدم تحمل لاکتوزه اما  شک دارم چون اسهال نیست

بله دکتر گفت ،چون از سه ماهگی به بعد شیر که بهش میدادم اسهال میشد هم دفعات زیاد شد هم شکلش،تغییر کرد ...

چه شیری دادین ؟نمیشه همین شیر الانشو بدم اما قطره بریزم ؟ فایده داره ؟

چه شیری دادین ؟نمیشه همین شیر الانشو بدم اما قطره بریزم ؟ فایده داره ؟

اول سوپرامیل می‌خورد بعددمیلکازیم چند روز ریختم دیدم بدون قطره فایده نداره کلا عوض کردم شیر بیومیل ال اف گرفتم خوب شد

سلام عزیزم توروخدا بگو قطره رو از کجا پیدا کردی بچه نزدیک دو ماهه اسهاله هر چی دنبال این قطره میگردی ...

همسر منم چندتا داروخونه رفت تا پیدا کرد،قطره رامنوفلور استفاده کردی؟ روزی ۵ قطره باید بدی بخوره