2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه مامانای باتجربه

102 بازدید | 20 پست

امروز اولین روز بود ک پوشک نکردم. چندبار بردمش دوسه بارم خیس کرده خودشو.سه سالشه. جیش ک میکنه میگه جیش کزدم‌. چرا این مرحله انقد سخته ب نظرم 

parasoo1989@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها امادگیشون فرق میکنه به حرف دیگران توجه نکن پسر بزرگ من دو سال و نیم از پوشک گرفتمش دو سه ماه طول کشید اما کوچیکه دو سالگی گرفتم یه هفته طول کشید.بهش فشار نیار براش جایزه های کوچیک بخر. دست بزن تشویق از تنبیه خیلی کارسازتره.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

سه سال عزیزم چرا اینقدر دیر .ممکن شب ادراری پیدا کنه. ولی به هر حال تند تند ازش بپرس جیش کردی هربارم که گفت آره یه جایزه کوچیک مثل شکلاتی چیزی که دوست داره بهش بده

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم بچه ها باهم فرق دارن آمادگی مادر و کودک مهمتره 

میدونم ولی هر چه زودتر بچه رو از وابستگیا بگیری زودتر جواب میگیری چه پوشک چه پسونک چه شیر 

اونایی که میزارن دقیقه ی نود اینکارارو میکنن هم بچه اذیت میشه هم مادر تا بچه عقلش نرسیده و خیلی وابسته نشده سریع باید جداش کنی

همین حرفا آدمو خسته میکنه 

خستگی نداره شاید بشه تجربه برای دیگران 

چرا مادر باید بزاره بچه بشه سه ساله که از پوشک یا پستونک یا هر چیزی که بچه بهش وابسته س بگیرتش چون هم بچه عذاب میکشه هم مادر

خستگی نداره شاید بشه تجربه برای دیگران  چرا مادر باید بزاره بچه بشه سه ساله که از پوشک یا پستو ...

عزیزم این طرز فکر خیلی اشتباهه شاید سه سالگی کمی دیر باشه اما فاجعه که نیست ،تو تربیت و رشد بچه ها باید وجود نداره چون هر کودک متفاوته