2777
2789
عنوان

سوابق دیپلم کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
منم کد قدیمیمو دارم که زیر 19 رقمه و سایت قبولش نمیکنه!!!

میگم ماها که قراره خرداد ماه ترمیم معدل کنیم. اون موقع هم میشه وارد سایت شد نمراتو تغییر داد؟؟؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ماها که قراره خرداد ماه ترمیم معدل کنیم. اون موقع هم میشه وارد سایت شد نمراتو تغییر داد؟؟؟

ما نمیخواد تغییرش بدیم نمرات جدید رو آموزش پرورش به سنجش میده 

موقع اومدن کارنامه ها نمرات جدید لحاظ میشن

ما نمیخواد تغییرش بدیم نمرات جدید رو آموزش پرورش به سنجش میده  موقع اومدن کارنامه ها نمرات جدی ...

آهان تشکر🤗

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
ما نمیخواد تغییرش بدیم نمرات جدید رو آموزش پرورش به سنجش میده  موقع اومدن کارنامه ها نمرات جدی ...

عزیزم سایت سنجش برای شمام بالا نمیاد؟! برای من اصلا نمیاد 

برو سایت my.medu از قسمت اولیا و سایر وارد شو  اگه ثبت نام نکردی ثبت نام کن  بعد ی کد س ...

من نظام قدیمم و دوتا کد میخوام این سایت فقط یه کد میده که معلوم نیست واسه کدومه