2777
2789
عنوان

درموردخارپاشنه ی پاسوال دارم

6153 بازدید | 54 پست

سه هفتس پاشنه ی پام دردمیکنه موقع پاشدن اززمین دردش بی نهایت زیاده امروزرفتم دکترارتوپدگفت خارپاشنه ی پاداری بایدبیای پی آرپی .ازمایش خون بدی بعدبه پاشنه ی پات سلول زنده تزریق میکنم .هرچی گفتم صندل وکفش مخصوص خارپاشنه ی پابنویس گفت درمان باکفش همیشگی نیس ودوباره دردش شروع میشه.منم به خاطرهزینه زیادپی آرپی دست نگه داشتم .به نظرتون کفش وصندل خارپاشنه خوبه؟اوناکه استفاده کردن خوب شدن یاتاابدبایداستفاده کرد؟واینکه کسی پی آرپی پاشنه ی پاانجام داده پاش خوب شده ؟هرکی جواب داداجرش باآقاامام حسین

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
مامان من داشت رفت دکتر ارتوپد یه چیزی به پاشنه پاش تزریق کرد همون موقع خوب شد البته این موضوع مال ده سال پیشه

دیگه دردش برنگشت ؟این شاک ویو تراپی که میگین چجوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم رفتم ارتوپد . آمپول برام زد کف پاشنه پام .بعدش پاشنه ی طبی گرفتم‌گفت اینو بزار کف پات بعد ج ...

چندوقت رفتی ؟ازشماهم هزینه زیادگرفت؟کفش الانم میپوشی؟

منم هردو پام داره  جرات تزربق ندارم  تو خونه دائم دمپایی پا میکنم اگه ی مدت زیاد سر پا ب ...

عزیزم تاثیرداره صندل مخصوص ؟یابازدردداری

دیگه دردش برنگشت ؟این شاک ویو تراپی که میگین چجوریه

شاک ویو موج انرژی بسیار کوتاه اما شدید و سریع تر از صوت است که امروزه از آن بصورت شاک ویو تراپی در کلینیک های فیزیوتراپی و به منظور درمان انواع دردهای اسکلتی_عضلانی مورد استفاده قرار می گیرد.

شاک ویو تراپی روشی غیرتهاجمی است که در طی آن امواج صوتی شاک ویو با انرژی بالا نیروی مکانیکی را بر بافت‌ های بدن اعمال می‌کند.

اعمال امواج صوتی با انرژی بالا که توسط شاک ویو بر بافت‌ های بدن وارد می شود سبب کاهش و تسکین درد شده و به ترمیم بافت های آسیب دیده کمک می کند.

امواج شاک ویو از طریق سطح پوست در بدن منتشر شده و به افزایش متابولیسم در بافت آسیب دیده کمک کرده که این فرایند بهبودی را تسریع می بخشد.

ضربه‌ های امواج شاک ویو بر بافت های بدن با تاثیر مکانیکی بر بافت ها قدرت ترمیم و بازسازی آن ها را افزایش می دهد.

شاک ویو تراپی همچنین به کندسازی روند التهابی بدن کمک می کند و نقش مهمی در از بین بردن درد و التهاب دارد.

شاک ویو تراپی یکی از درمان های اصلی و موثر خار پاشنه پا است که تاثیرات چشمگیری را بر روند بهبودی بیماران خار پاشنه دارد.

شاک ویو موج انرژی بسیار کوتاه اما شدید و سریع تر از صوت است که امروزه از آن بصورت شاک ویو تراپی ...

میشه بپرسم پیش کدوم دکتر رفتن مادرتون

میشه بپرسم پیش کدوم دکتر رفتن مادرتون ...

مامان من کلینیک سینوهه میرفتن هم بسیار مجهز و بروز بودن هم دکتراشون خیلی با تجربه و حرفه ای هستن و همه دارای کد وزارت بهداشت و خوبی این کلینیک اینه که تمام روش های درمانشون غیر جراحی

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻

https://dr-jamaly.com/

اینم کانال تلگرامشون

اینم پیج اینستاشون 

مطالبشون بسیار مفید و میتونه کمکتون کنه

عزیزم تاثیرداره صندل مخصوص ؟یابازدردداری

خیلی تاثیر داشته چون من سرکار زیاد سرپام  

اکثر اوقات هم پاشنه بلند میپوشم از این پاشنه مکعبی ها البته برای همین دائم پد میزارم 

مهمانی هم برم دمپای تو کیفم دارم در این اذیت میشم بدون دمپایی

گاهی درد و دارم اما خیلی کم و اذیت کننده نیست 

حسشم برام دردناکه واقعا از این مورد بیشتر از جراحی میترسم 

منم خیلی میترسم .من ازامپول معمولی که به پامیزنن میترسم چه برسه به تزریق ازپاشنه ی پا.موندم چیکارکنم ازیه طرف میگم یبارتزریق میکنه راحت میشم ودیگه نیازنیس کفش وصندل مخصوص دائم بپوشم ازطرف دیگه میترسم😔

خیلی تاثیر داشته چون من سرکار زیاد سرپام   اکثر اوقات هم پاشنه بلند میپوشم از این پاشنه مکعبی ...

شماهم اززمین بلندشدنی دردداشتی ؟الان همیشه دیگه دردنداری ؟