2777
2789
عنوان

عشقم بابا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 76 پست
خدانکنه عزیزم.  سخته بخدا دردناکه اینکه همسایه اس و هر روز میبینمشون نمک رو زخمه

خیلی میفهمت درکت میکنم بسپار دست زمان تا خاک کنه خاطراتو

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نیز بگذرد. چون بگذرد غمی نیست.  مرسی عزیزم

حق 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
دلتون شاید که البته حق دارین چون میگن دخترا براشون خیلی سخته، ولی اینطور که من دیدم منطقی هستین و نظ ...

مچکرم لطف دارین.  سختیا باعث میشن بیشتر منطقی باشیم تا به دلمون گوش کنیم 

مچکرم لطف دارین.  سختیا باعث میشن بیشتر منطقی باشیم تا به دلمون گوش کنیم

خواهش میکنم، برا من که احساساتم تو اولویته و بنظرم پدر دختر رضایت نده مهم نیست چون طبق قانون دختر میتونه از قاضی اجازه ازدواج خودش رو با شخصی که میخواد بگیره، راجبش خوندین؟

خواهش میکنم، برا من که احساساتم تو اولویته و بنظرم پدر دختر رضایت نده مهم نیست چون طبق قانون دختر می ...

نه و ترجیح میدم با نظر پدرم پیش برم با اینکه ممکنه سختی بکشم اما مطمنم بابام بدیمو نمیخواپ. کسی که با دوبار جواب رد اونم نه از من از پدرم پا پس کشید فردا تو شرایط سختر میرفت. 

خیلی سعی کردم خوب بودم تا دیشب دوباره فرو ریختم.  همه نردا اینجوری نامردن؟؟؟. یاد وعدهاش می ...

نه. همه رو به یک چشم نبین

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
نه و ترجیح میدم با نظر پدرم پیش برم با اینکه ممکنه سختی بکشم اما مطمنم بابام بدیمو نمیخواپ. کسی که ب ...

اینکه پا پس کشیده حتما دلیلش این نیست که تو شرایط سخت تر جا میزنه، دختر چون تو خونه پدرشه اگه کار به جاهای باریک بکشه با این همه قتلای ناموسی اتفاق خوبی نمیوفته و دختر اسیب پذیرتره چون اونجا داره زندگی میکنه، شاید جونتون براش مهم بوده وگرنه براش کاری نداشته شما رو علیه خونوادتون تحریک کنه و به جون هم بندازدتون. 

اونم نه از من و از پدرم یعنی چی؟ وقتی پدرتون جواب رد بده و شما هم حامی پسره نباشین معنیش اینه شما هم جوابتون منفیه، بعدشم کسی که جواب رد شنیده باز نمیتونه بره در خونه مردم رو عین مزاحما بکوبه و بگه دخترتونو بهم بدین، راهش فقط اجازه قانونی گرفتنه از قاضی که خود دختر باید انجام بده و شما میگین نمیخوام و بابام صلاحمو میخواد،شما که میدونید باباتون صلاحتون رو میخواد نشون میده جوابتون منفی بوده پس نگین از من جواب منفی نگرفته و وقت و عمر دیگرانم نگیرین، اون اقا هم خوب فهمیده که زودتر پا پس کشیده، کسی که به عشقش میگه خونوادم صلاحمو میخوان و تو هم یه ترسوی فراری هستی، همون بهتر که اون دختر بمونه ور دل بابا و ننش و با احساسات دیگرانم بازی نکنه

اینکه پا پس کشیده حتما دلیلش این نیست که تو شرایط سخت تر جا میزنه، دختر چون تو خونه پدرشه اگه کار به ...

درسته تا حدودی! نیازی نیست عصبی بشین. 

ببینید شما یه ادم امروزی هستین. و میدونیم دختر پسرا خیلی راحت با هم میتونن در ارتباط باشن درسته؟؟؟  من چیز بدی نگفتم  انتطار داشتم نظر خودمم بپرسه و بعد به پدرم بگه. حرفتون قبول دارم عشق ارزش جنگیدن داره اما راهش دعوا یا خانواده نیست.  من نمیتونم وقتی نظرمو نخواسته تو روی پدرم وایسم.