2777
2789
عنوان

عشقم بابا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 76 پست
عشق یعنی ب هم نرسیدن قطعا عاشق بودید ک بهم نرسیدید تحمل کن صبوری کن بخند اما تلخ💔

چرا عاشقا نمیرسن؟

خیلیا رسیدن که

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
به خودت فرصت بده یکماه دوماه سه ماه بعد از اون دیگه به زندگی برگرد نمیخواد خودتو مجبور به فراموشی ...

خیلی سعی کردم خوب بودم تا دیشب دوباره فرو ریختم. 

همه نردا اینجوری نامردن؟؟؟. یاد وعدهاش میوفتم گریم میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه قشنگم.  نامزدیش بودم،  عقدش بودم،  عروسیش بودم این یکی وحشناکه خیلی بده

من که میدونم اگه این کره گور بخواد باز بشه فقط به دست خدا باز میشه نه بنده ش نه جادو جمبل 

کاش خدا بخواد 

اخه میدونی من 9 ساله عاشق کسی هستم که به بدترین حالت ممکن پسم زده

خیلی سعی کردم خوب بودم تا دیشب دوباره فرو ریختم.  همه نردا اینجوری نامردن؟؟؟. یاد وعدهاش می ...

طبیعیه یهویی یادش میفتی ونمیتونی جلوی غمتو بگیری

خیلیا نامردن مرد و زن نداره ولی هنوز خوبا وجود دارن یکیش خود تو

مطمعن باش یروزی یکی مثل خودت وارد زندگیت میشه اونروز به تمام حال خرابیات خندت میگیره

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  
من که میدونم اگه این کره گور بخواد باز بشه فقط به دست خدا باز میشه نه بنده ش نه جادو جمبل  کاش ...

تتنها چیزی که باعث میشه غرورم خورد نشه اینکه بهشاعتراف نکردم.  یعنی جفتمون خجالتی بودیم و چت نداشتیم چندبار درحد یه چت ساده و وعده های اون همین باعث میشه جلوش سرم بالا باشه اما فقط ظاهرا. 

پست میزنه؟؟  بهش ابراز علاقه کردی؟  

تتنها چیزی که باعث میشه غرورم خورد نشه اینکه بهشاعتراف نکردم.  یعنی جفتمون خجالتی بودیم و چت ند ...

باورت میشه منم به قدری مغرور بودم که وقتی میدیدم دوستام برا پسرا چه کارا میکنن مسخره شون میکردم . اما امان از روزی که عاشق این شدم . عشقش منو به حال و روزی انداخت که من رو همه چی پا گذاشتم . انگار من همون دختر مغرور سابق نشدم . عشق اون با من اینکارو کرد . 3 بار بهش اعتراف کردم تو هر سه تاش پسم زد 

باورت میشه منم به قدری مغرور بودم که وقتی میدیدم دوستام برا پسرا چه کارا میکنن مسخره شون میکردم . ام ...

فامیل؟؟؟ 

ببین گل دختر  اونی که پست زده مث خودش باش ازش دور باش نادیده اش بگیر مردا عجیبن اگه احساس خطر کنن غرورشون میزارن کنار البته این موقعی هست که بخوادت.  سرد باش یا میاد سمتت یا کلا میره. رفتنی  میره غرورت نشکن. منو ببین اینجا چه داغونم اما غرورم ترجیح دادم چون طرفم ادم جنگیدن نبود 

خیلی ناراحت کنندس و دل ادم اذیت میشه، خونواده ها هم تا میتونن ظلم میکنن و نظر دختر براشون مهم نیست.. ...

هیییییییییی اره سوختم. 

دارم میسوزم اما براش خوشحالم بچه دوست داشت بماند که میگفت بچه ای که تو مادرش نباشی ارزش نداره خخ چه دروغای قشنگی 

هیییییییییی اره سوختم.  دارم میسوزم اما براش خوشحالم بچه دوست داشت بماند که میگفت بچه ای که تو ...

از کجا میدونید دروغ میگفته؟ اگه دروغ میگفت که خواستگاری نمیومد، فقط فرقش این بوده که یا 1.توانایی اینو داشته که فکر و  خودشو جمع و جور کنه و باقی عمرشو با ناراحتی سپری نکنه و رفته ازدواج کرده.

یا اینکه ۲. فقط بخاطر نیازاش و تنها نموندش ازدواج کرده که بهش فشار نیاد ولی واقعا تو عقل و قلبش علاقه ای نداره به همسرش و از سر ناچاری بوده کارش

فقط خودش میدونه و خدا 

از کجا میدونید دروغ میگفته؟ اگه دروغ میگفت که خواستگاری نمیومد، فقط فرقش این بوده که یا 1.توانایی ای ...

امیدوارم مورد اول باشه و عاشق زنش باشه من بخیلش نیستم.  دلم زبون نفهمه

یکبار یک نفر که خیلی برام مهم بود 

ایسگام کرد نامزد گرده🙂جوری حالم بد شده بود تب کردم تا 42 درجه دو روز بیمارستان بستری بودم 

الان که خودم دو ثانیه جات گذاشتم نفسم بالا نیامد فق میتونم بگم بمیرم برات🙂

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
یکبار یک نفر که خیلی برام مهم بود  ایسگام کرد نامزد گرده🙂جوری حالم بد شده بود تب کردم تا 42 د ...

خدانکنه عزیزم.  سخته بخدا دردناکه اینکه همسایه اس و هر روز میبینمشون نمک رو زخمه

امیدوارم مورد اول باشه و عاشق زنش باشه من بخیلش نیستم.  دلم زبون نفهمه

دلتون شاید که البته حق دارین چون میگن دخترا براشون خیلی سخته، ولی اینطور که من دیدم منطقی هستین و نظرمو خیلی با دقت خوندین

بهرحال برای ادمای احساساتی چه دختر چه پسر این جداییا و به پایان خوش نرسیدنا موضوع خیلی بزرگیه و الکی نیست