2777
2789
عنوان

چیکار کنم من😢

81 بازدید | 7 پست

دوستان من بیست و یک سالمه و حرفه ای هم بلد نیستم درحال حاضر و دانشگاه هم نرفتم از طرفی نیاز به شغل و درآمد دارم قبلا منشی جایی بودم کارش زیاد حقوقش افتضاح اصلاً نمیشد اسمش و گذاشت حقوق که از اونجا دراومدم الان نمی دونم چیکار کنم ..

پیشنهادی نداریم 

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞

یه تاپیک با عنوان کار دارم، اگر خواستی اونو بخون. البته اون برای زمانی هست که بخوای روی استعدادها و توانایی هات سرمایه گذاری کنی

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک با عنوان کار دارم، اگر خواستی اونو بخون. البته اون برای زمانی هست که بخوای روی استعدادها و ...

استعدادم صدامه صدای خوبی دارم و دارم کلاس فن بیان میرم

استعدادم صدامه صدای خوبی دارم و دارم کلاس فن بیان میرم

خیلی خوبه، اول باید مهارت رو زیاد کنی و بعد ببینی چه فرصت های شغلی برات هست. با آدم های متخصص این حوزه هم باید در ارتباط باشی

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
خیلی خوبه، اول باید مهارت رو زیاد کنی و بعد ببینی چه فرصت های شغلی برات هست. با آدم های متخصص این حو ...

اینکار و دارم انجام میدم میدم ولی الان که ازش درآمدی ندارم من نیاز به درآمد دارم

اینکار و دارم انجام میدم میدم ولی الان که ازش درآمدی ندارم من نیاز به درآمد دارم

از کاریابی ها کمک بگیر. البته وقتی مهارتی نداشته باشی، حقوق خوبی هم معمولا نمیدن. می تونی به چشم یه فرصت موقت بهش نگاه کنی و بعدا که وارد کسب درآمد از استعدادت شدی اینو رها کنی

از کاریابی ها کمک بگیر. البته وقتی مهارتی نداشته باشی، حقوق خوبی هم معمولا نمیدن. می تونی به چشم یه ...

ممنونم عزیزم 🌹🌼