2777
2789
عنوان

اگر 40میلیون داشتین چی میخریدین برا سرمایه گذاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلار خوبه دوستم اما چون یک معیار سیاسی هست ممکنه بالا پایین رفتنش مثل بورس زیاد تو کنترل نباشه. من ...

نه رفتیم ظهر دلار ۵۲ طلا ۲۷۰۰ دست دوم با مالیاتش فعلا موند چه کنه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
حالا نظرت رو چی بود

من خودم باشم طلا میخرم

دلار و طلا با هم بالا و پایین میشن

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
خوب نفروختی سکه پارسیانو؟

وایی خدایی من من مینویسم پارسال،طلا گرفتم هی میگی پارسیان ،سکه نخریدم که ۷ گرم طلا بود  

نه من طلا خریدم ۱۳۰۰ پارسال گرمی ۱۳۰۰ بود

من پیر شدم 😔😔🥺🥺🥺

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من تا حالا دلار نخریدم .ولی هر وقت طلا خریدم کلی سود کردم 

مرسی عصری قراره ببینه چه میکنه دلار یا طلا که فردت دیگه بگیره  نمیدونم چرا مد نظرم دلاره میترسمم یهویی ضرر بده

دلار رفتیم گرفتیم براشون،حالا اومده پایین گریه که ضرر کردیم ،خیلی شانس دارم خدا گیر یه بی جنبه انداخته ،