این بنده خدا پول ارثیه هست نمیخوام خدایی نگرده ضرر کنه بعد بگه تو گفتی
خب دخالت نکن
ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماههاست کسی استفادهش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من فکر میکنم دلار سودش بیشتر باشه چون طلا ممکنه بیاد پایین، یا حتی اگه بدون اجرتم بگیری باز طلا فروشا ی جوری حساب میکنن که اونجوری باید سود نکنی ولی دلار فرق داره، با این روند سعودی دلار و بی ارزش شدن پول ملی ما من فکر میکنم شاید دلار بهتر باشه ولی ب شرطی که صبرکنه اگه هم پایین اومد حرص نخوره سریع بره بفروشه بگه از این پایین تر نیاد ضرر بیشتر نکنم، صبر کنه دو سال ، سه سال بالاخره میره بالا...
سلامت باشی الان نگرفتم پارسال۱۳۰۰ بود گرفتم حیف پول بیشتر نداشتم
پارسیان خوب میخرن ازتون؟
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من فکر میکنم دلار سودش بیشتر باشه چون طلا ممکنه بیاد پایین، یا حتی اگه بدون اجرتم بگیری باز طلا فروش ...
دلار خوبه دوستم
اما چون یک معیار سیاسی هست ممکنه بالا پایین رفتنش مثل بورس زیاد تو کنترل نباشه. من خودم دلار میخرم و طلا. اما میبینم خونه هم بی سر و صدا بدجور میره بالا. اما برای پول کم طلا دست دوم خوبه. چونه هم میشه زد کمتر بگیره ازت ۵ درصد النگو میدن
تو هر تاپیک پیام آخرو من میدم و هو عه نایس تایم ✋✋🥰🥰