من خودم ارشد پرستاری از روزانه دارم ولی اطلاعی از آزاد ندارم برای یکی از فامیل هاس
به نظرتون با تلاش از الان معقوله که تو سه ماه پرستاری قبول شد؟
نمیگم تا الان نخوندم اما ضعیف و بدون مرور عمل کردم
دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃 خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
پس با رتبه بالاتر از اینم احتمالا بشه باز توی نت شهرهای مختلف هست که سالهای پیش چه رتبه ای برداشتن
دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃 خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
شماهم این صفحه ها براتون میاد وقتی وارد سایت سنجش میشید
بله
منم همینه گفتن شاید عصر بتونی ثبت نام کنیییی🥲🤕 لامصب کافی نتیه ناامیدم کرد
اها رفتید کافینت هم نتونستن ثبت نام کنن درسته؟ من خواستم برم اما دیدم فعلا گزینه ثبت نام نیست تو سایت گفتم برم بیخودی معطل میشم
ممن اون موقع سال ۸۷ یک ماه بکوب خوندم سال اول قبول شدم روزانه فقط روزی پنج ساعت میخوابیدم
چقدر عالی موفق باشید الان راضی هستید؟
برا منم دعا کنید توی این ۳ ماه به امیدخدا بتونم
پشت کنکور هستم خودم خیلی داروسازی دوست دارم ولی توی این سه ماه یه توکل واقعی و یه عزم جزم میخواد