2777
2789
عنوان

سوال درباره ی ثبت نام کنکور دوستان کنکوری لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 60 پست
من خودم ارشد پرستاری از روزانه دارم ولی اطلاعی از آزاد ندارم برای یکی از فامیل هاس

به نظرتون با تلاش از الان معقوله که تو سه ماه پرستاری قبول شد؟

نمیگم تا الان نخوندم اما ضعیف و بدون مرور عمل کردم

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینه گفتن شاید عصر بتونی ثبت نام کنیییی🥲🤕

لامصب کافی نتیه ناامیدم کرد

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
به نظرتون با تلاش از الان معقوله که تو سه ماه پرستاری قبول شد؟ نمیگم تا الان نخوندم اما ضعیف و بدون ...

ممن اون موقع سال ۸۷ یک ماه بکوب خوندم سال اول قبول شدم روزانه فقط روزی پنج ساعت میخوابیدم

ممنون عزیزم این طرف شهرستان های استان فارس هست

پس با رتبه بالاتر از اینم احتمالا بشه باز توی نت شهرهای مختلف هست که سالهای پیش چه رتبه ای برداشتن

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
شماهم این صفحه ها براتون میاد وقتی وارد سایت سنجش میشید

بله

منم همینه گفتن شاید عصر بتونی ثبت نام کنیییی🥲🤕 لامصب کافی نتیه ناامیدم کرد

اها رفتید کافینت هم نتونستن ثبت نام کنن درسته؟ من خواستم برم اما دیدم فعلا گزینه ثبت نام نیست تو سایت گفتم برم بیخودی معطل میشم

چرا نا امید ؟؟ ظهر شد هنوز هیچ خبری نیست  کاش دی ثبت نام کرده بودم الان انقدر سر در گم نبودم& ...

گفتش درباره ثبت نام سراسری چیزی نشنیدم باید بهمن ماه بیای🥲

بیشعور چون اطلاعیه رو ندید اینوگفت

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
اها رفتید کافینت هم نتونستن ثبت نام کنن درسته؟ من خواستم برم اما دیدم فعلا گزینه ثبت نام نیست تو سای ...

رفتم کاشکی وقت تلف نمیکردم الان برناممو ناقص کردم تف بهم

ممن اون موقع سال ۸۷ یک ماه بکوب خوندم سال اول قبول شدم روزانه فقط روزی پنج ساعت میخوابیدم

چقدر عالی موفق باشید الان راضی هستید؟

برا منم دعا کنید توی این ۳ ماه به امیدخدا بتونم 

پشت کنکور هستم خودم خیلی داروسازی دوست دارم ولی توی این سه ماه یه توکل واقعی و یه عزم جزم میخواد

گفتش درباره ثبت نام سراسری چیزی نشنیدم باید بهمن ماه بیای🥲 بیشعور چون اطلاعیه رو ندید اینوگفت

هان ؟؟؟!!!

میگفتید بخواب عزیز جان بدخواب نشی یه وقت 

کافی نت  از زمان اصحاب کهف به جا نمونده بود احتمالا 

هان ؟؟؟!!! میگفتید بخواب عزیز جان بدخواب نشی یه وقت  کافی نت  از زمان اصحاب کهف به جا نم ...

دلهره دارم‌فردا شاید اگه خدا بخواد میرم یه کافی نت دیگه برام دعاکن خواهری توهم امیدوارم حاجت روا شی دوست ندارم این فرصتوازدست بدم🙏🏻🫂🦋