2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی ک مجردن

579 بازدید | 50 پست

با شوهری ک روابط اجتماعیش فوق العاده ضعیف چیکارباید کرد 

انقد حرص میخورم بخدا میگم آخر سکته میکنم بچه هام بی مادر میشن 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش تو خونه خوبه؟ اهل خلاف ملاف نیست؟

نه کلا اوکی از لحاظ مالی تو خونم اوکی ولی روابط اجتماعی صفر

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عزیزم این مشکل مشکلی نیست ک بخاطرش سکته کنی  اینقدر ب خودتون سخت نگیرین گل

یعنی من حساسم ?

من همیشه با بچه هام تنهام دو تا بچه دارم فامیلامون تاحالا منو شوهرمو ندیدن 

اگه اخلاقش با تو خوبه با بچه ات خوبه   اگه  احترامتد نگه میداره  دیگه چی میخای .

میخای روابط اجتماعیش قوی باشه که  از اینکه ب خانوم فلانی سلام کرد  و اینقدر صمیمی  بود حرص بکشی؟

خوش ب حال کسایی که متاهلن😂

وقتی خودش اذیت نیست تو چرا حرص مبخوری کسی حقش خورده یا سرش کلاه میگذارند؟

من اذیتم هرجا میرم میگن پس شوهرت کو 

چقدم تنها بشینم تو خونه با بچه همش میگه تنها بریم بگردیم بگم س روز بریم خونه مادرم ی شل بریم خونه خواهرم غمش میگیره ولی احترام میزاره بی احترامی نمیکنه حوصله جمع نداره اینم بگم من جنوبم خونوادم تهران 

شوهر من تو جمع انقدر وراجی میکنه فقط هم چرت و پرت میگه هیچ کسم برا حرفاش ارزش قائل نیست چون زیاد و ب ...

این برعکس لال تو جمع ی جا بخوایم بریم عین بچه کوچیکا باید بگم توروخدا حرف بزنا ساکت نباشیا

نه کلا اوکی از لحاظ مالی تو خونم اوکی ولی روابط اجتماعی صفر

خداوند باری تعالی به حق این ماه مبارک که نام مردانه هم روی این ماه گذاشته شما رابه پای همدیگر پیر بفرماید. ان شا الله 

روابط اجتماعی اش قوی بشود، فکر شما مورد فشار بدتری قرار خواهد گرفت.

طاعات قبول