2777
2789
عنوان

خوش بحال اونایی ک مجردن

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 50 پست
من خودم اهل بگو بخندم ولی شوهرم عین بچه کوچیک قبل مهمونی باید هی بهش بگم حرف بزنیا اینو بگو ساکت نبا ...

دقیام برعکس  منو شوهرم😁😁😁 مخصوصا  طرف فامیل های خودش که اصلا حرفم نمیاد 

درسته خیلی سخته منم بهش میگم من دیگه مجرد نیستم دلم خوشه شوهردارم باهاش برم بیرون ولی حوصله نداره می ...

من وقتی میام تهران دوستام دعوت میکنن میگن شوهرت امد شامی نهاری بیاید بزار شوهرامونم باهم آشنا باشن ولی همش یواشکی باید بیام و برم بعدش دوستم غر میزنه چرا نیومدی همش بهونه میارم بچه ها مریضن شوهرم کار داشت باید زود برمیگشتیم سری بعد آن شالله ولی سری بعدم همین آش و همین کاسه

میگه من حوصله ندارم چیکار دوست تو دارم خودت تنها برو 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج باید متوجه میشدی خب الانم میتونی از مشاوره کمک بگیری

میدونستم اخلاقشو قبل ازدواج

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سلام عزیزم شما کهیر میزدی چکار کردی خوب شدی؟؟؟

من دکترپوست  رفتم یکی دوماه قرص خوردم خداروهزارمرتبه شکر از بین رفت