2777
2789
عنوان

زخمی کردم خودمو

846 بازدید | 55 پست

دوستان حدود هفت ماه پیش از افسردگی داشتم دق میکردم 8 کیلو لاغر شده بودم کلا پوست استخون فوق العاده فازم منفی بود و همش میخاستم نباشم تو این دنیا از طرفی خیلی فشار روم بود رو خودم مجبور میشدم خالی کنم و کلی از جاهای بدنمو زخمی کردم با تیغ کف پام کف دستام شکمم زانوم بالا تنم ولی الان خیلی پشیمونم ولی رد شکمم و رد بالاتنه م مونده هنوز جدا میترسم که ازدواج کنم یا کسی اون جاهارو ببینه😥 راه درمانی دارین؟ 

وای 😖😖😖😖

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارها رو نکنید به خدا حیف جوانیت برو داروخانه یه پماده جای زخمو ترمیم میکنه بگو‌ برای از بین برد ...

بچه بودم بخدا ولی چون مشکل خانواگی بود منم بچه بودم تحملم سخت بودم کلی هم خودکشی ناموفق داشتم اونم بچگی(:  ولی عاقبت نداره اینکارا پشیمونم